Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 25°C
Bizi Takip Edin
02 Eylül 2020 - 18:02 - Güncellenme: 30 Ekim 2020 - 19:16 G: 30 Ekim 2020 - 19:16

GİRESUN’UN ÖNÜNDE Kİ SET KALKACAK

Sel afeti nedeniyle Giresun’a gelerek incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, önceki akşam Giresun limanında katıldığı balık av sezonu açılış töreni sırasında liman alanı ile şehrin arasını adeta sur gibi kaplayan siloları görünce çok üzüldüğü ve şehrin önünü keserek, denizi tamamen kapatan siloların bulundukları yerden kaldırılması talimatını verdiği öğrenildi.

0 Okunma 0 Paylaşım
GİRESUN’UN ÖNÜNDE Kİ SET KALKACAK

Törende bulunan AK Parti Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili hemşerimiz Nurettin Canikli ile Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a konuya ilişkin bilgi verdikleri öğrenildi.

2 Eylül 2020 Çarşamba günü Yeşilgiresun Gazetesinin haberine göre, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun olayı doğruladığı ifade edildi.

Şenlikoğlu, açıklamasında “Bizzat Cumhurbaşkanımız çirkinliği kendisi gördü ve çok üzüldü. Ulaştırma ve Alt yapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu’na gerekenin yapılması talimatını verdi” ifadelerini kullandı.

Şehrin önünü sur gibi kaplayan silolar ucube bir görüntüsü ile bir çok defa gündeme gelmiş fakat sonuç alınamamıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile umarız bu silolar yıkılarak Giresun’un manzarası yeniden eski görüntüsüne kavuşur.

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!