Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 25°C
Bizi Takip Edin
16 Eylül 2024 - 10:21

Giresunsporlu Genç Futbolcu Şahin Dik Maç Sonu Yere Yığıldı

TFF 2. Lig’in 3. hafta mücadelesinde Giresunspor ve Vanspor FK arasında Çotanak Stadı’nda oynanan karşılaşmada üzücü bir olay yaşandı.

0 Okunma 0 Paylaşım
Giresunsporlu Genç Futbolcu Şahin Dik Maç Sonu Yere Yığıldı

Giresunsporlu genç futbolcu Şahin Dik, maç sonu fenalık geçirerek saha içinde korku dolu anlar yaşattı.

Enseden Darbe Aldı, Maç Sonu Bayıldı

1-1 berabere sonuçlanan maçta, Giresunspor'un tek golünü atan Şahin Dik, maçın uzatma dakikalarında ensesine aldığı darbe sonucu sakatlandı. Maç bitiminde tribünlere veda ettiği sırada fenalaşarak yere yığılan genç oyuncunun çenesinin kilitlendiği ve dilinin boğazına kaçma tehlikesi yaşadığı öğrenildi. Hızlı bir şekilde müdahale eden Giresunspor sağlık ekipleri, durumu kontrol altına aldıktan sonra 112 Acil ekipleri futbolcuyu hastaneye kaldırdı.

Giresunspor'dan Sağlık Durumu Açıklaması

Giresunspor Kulübü, genç oyuncunun sağlık durumuna ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"Profesyonel futbolcumuz Şahin Dik, maçın son bölümünde rakip oyuncuyla çarpışarak bir sakatlık geçirmiştir. Maç sonunda aldığı darbeye bağlı olarak baygınlık geçiren futbolcumuzun ilk müdahalesi saha içinde yapılmış, Ada Hastanesi'ne kaldırılmıştır. Yapılan tetkiklerde baş ve boyun bölgesinde herhangi bir olumsuz bulguya rastlanmamıştır. Futbolcumuz gözlem altında tutulduktan sonra taburcu edilecektir."

Genç futbolcunun durumunun iyi olduğu ve gözlem amaçlı hastanede tutulduğu belirtildi.

 

#Giresunspor #Şahin Dik #Vanspor FK #TFF 2. Lig #futbolcu sakatlığı #Çotanak Stadı #Giresun #genç futbolcu

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!