Giresunspor’dan, taraftarına tribün çağrısı

SPOR 12.07.2021 - 17:34, Güncelleme: 12.07.2021 - 17:34 2947+ kez okundu.
 

Giresunspor’dan, taraftarına tribün çağrısı

Giresunspor taraftarları, takımını Çotanak Spor Kompleksi’nde desteklemek için sabırsızlıkla bekliyor.
Giresunsporlular, yeni sezonda yüzde elli kapasiteyle stadyumların açılacağı haberinden sonra her geçen gün büyük özlemle yeni sezonu bekliyor. Sosyal medya hesaplarından takıma destek verip, yorum yapan taraftarlar, “Pandemi sebebiyle uzun zamandır tribünlerden uzaktaydık, takımımızın Süper Lig’e çıkmasının ardından da yeni sezonda bize ayrılan tüm yerleri dolduracağız. Artık maçlar Giresunspor’umuzun da Süper Lig’de olması sebebiyle daha keyifli olacak. Futbolun ruhu geri dönüyor. Yaklaşık 11 bin kişilik bir kalabalıkla takımımızı destekleyeceğiz, ilk etapta bu sayı bizim için az da olsa hiç yoktan iyidir. Takımımızın performansı da bu sayede olumlu olacak. Futbolcular da, takımımıza yeni katılan oyuncular da atmosferi çok merak ediyor, Giresunspor taraftarları olarak takımımızla birlikte çok güzel işlere imza atacağız” cümlelerini kullandı. Giresunspor, taraftarların destek yorumlarına cevapsız kalmayarak hazırlamış olduğu video ile birlikte taraftarlara adeta yeni sezon öncesi mesaj verdi. Çotanaklar, yapmış olduğu paylaşımda; ”Sizi tribünde görmeyeli çok uzun zaman oldu. Hasret gidermemize az kaldı. Takımını özleyenler burada mı?” mesajını vererek taraftarı ateşlendirdi
Giresunspor taraftarları, takımını Çotanak Spor Kompleksi’nde desteklemek için sabırsızlıkla bekliyor.

Giresunsporlular, yeni sezonda yüzde elli kapasiteyle stadyumların açılacağı haberinden sonra her geçen gün büyük özlemle yeni sezonu bekliyor.

Sosyal medya hesaplarından takıma destek verip, yorum yapan taraftarlar, “Pandemi sebebiyle uzun zamandır tribünlerden uzaktaydık, takımımızın Süper Lig’e çıkmasının ardından da yeni sezonda bize ayrılan tüm yerleri dolduracağız. Artık maçlar Giresunspor’umuzun da Süper Lig’de olması sebebiyle daha keyifli olacak. Futbolun ruhu geri dönüyor. Yaklaşık 11 bin kişilik bir kalabalıkla takımımızı destekleyeceğiz, ilk etapta bu sayı bizim için az da olsa hiç yoktan iyidir. Takımımızın performansı da bu sayede olumlu olacak. Futbolcular da, takımımıza yeni katılan oyuncular da atmosferi çok merak ediyor, Giresunspor taraftarları olarak takımımızla birlikte çok güzel işlere imza atacağız” cümlelerini kullandı.

Giresunspor, taraftarların destek yorumlarına cevapsız kalmayarak hazırlamış olduğu video ile birlikte taraftarlara adeta yeni sezon öncesi mesaj verdi. Çotanaklar, yapmış olduğu paylaşımda; ”Sizi tribünde görmeyeli çok uzun zaman oldu. Hasret gidermemize az kaldı. Takımını özleyenler burada mı?” mesajını vererek taraftarı ateşlendirdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.