GİRESUNSPOR’DA YOĞUN MESAİ

SPOR 15.07.2021 - 15:19, Güncelleme: 15.07.2021 - 15:19 2249+ kez okundu.
 

GİRESUNSPOR’DA YOĞUN MESAİ

Giresunspor teknik direktörü Hakan Keleş, Erzurum kampında oyuncularının adeta pestilini çıkartıyor.
Talebelerini yeni sezonda mücadele edecekleri Süper Lig’deki zorlu maratona hem fiziksel hem de mental anlamda tam kapasite ile hazır hale getirmek isteyen Keleş, özel idman programlarıyla futbolcularının performanslarını yükseltmeye çalışıyor. Oyuncularının idmanlarda sergiledikleri olumlu görüntüden çok memnun görünen Keleş, iyi yolda olduklarını ve zamanla çok daha iyi seviyeye geleceklerini ifade ediyor. KADRO İÇİN KIYASIYA YARIŞ İki haftalık süreyi geride bırakan Çotanaklar’da teknik direktör Hakan Keleş oyuncularına sürekli olarak taktik, şut ve dar alanda çift kale maç çalışması yaptırıyor. Futbolcular da Keleş’in isteklerini eksiksiz yerine getirerek, adeta gözüne girebilmek için savaş veriyor. Özellikle genç oyuncular kendilerini Süper Lig’de gösterebilmek için ekstra çalışmalar yapıyor.
Giresunspor teknik direktörü Hakan Keleş, Erzurum kampında oyuncularının adeta pestilini çıkartıyor.

Talebelerini yeni sezonda mücadele edecekleri Süper Lig’deki zorlu maratona hem fiziksel hem de mental anlamda tam kapasite ile hazır hale getirmek isteyen Keleş, özel idman programlarıyla futbolcularının performanslarını yükseltmeye çalışıyor. Oyuncularının idmanlarda sergiledikleri olumlu görüntüden çok memnun görünen Keleş, iyi yolda olduklarını ve zamanla çok daha iyi seviyeye geleceklerini ifade ediyor.

KADRO İÇİN KIYASIYA YARIŞ
İki haftalık süreyi geride bırakan Çotanaklar’da teknik direktör Hakan Keleş oyuncularına sürekli olarak taktik, şut ve dar alanda çift kale maç çalışması yaptırıyor. Futbolcular da Keleş’in isteklerini eksiksiz yerine getirerek, adeta gözüne girebilmek için savaş veriyor. Özellikle genç oyuncular kendilerini Süper Lig’de gösterebilmek için ekstra çalışmalar yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.