Giresunspor’da tüzük değişti

SPOR 23.07.2021 - 17:00, Güncelleme: 23.07.2021 - 17:00 4232+ kez okundu.
 

Giresunspor’da tüzük değişti

Giresunspor’un olağanüstü genel kurulunda bir ilk yaşandı.
  Gündem maddelerinin okunup onaylanmasının ardından tüzük değişiklikleri görüşüldü. Kulübe ilk üye olanlardan 2 bin 500 lira alınması ile “Yönetim kurulu, son genel kurulda kabul edilen bütçenin yüzde 40’ına kadar borçlanma yetkisine sahiptir. Sınırları aşan miktardaki borçlanmadan derneğe karşı yönetim kurulu başkanı ve üyeleri sorumludur. Başkan ve yönetim kurulu üyeleri görevi devam etsin ya da görevden ayrılmış olsun, hiçbir şekilde alacaklarına yönelik temlik koyamaz ve hukuki dava açamaz, takibatta bulunamaz” şeklindeki tüzüğün 11’inci maddesine ekleme yapılması oylanarak kabul edildi. İŞTE VERİLEN ÖNERGE Giresunspor Kulübü Derneği Tüzüğünün 5.maddesinin 1. Bendinin ‘’Her üye giriş aidatı olarak 2500(ikibinbeşyüz) TL, yıllık aidat olarak da 2000(ikibin) TL ödemek zorundadır.’’ Şu şekilde ekleme yapılıp ve değiştirilmesini onayınıza sunuyoruz. Giresunspor Kulübü Derneği Tüzüğünün 5.maddesinin 2. Bendinin ‘Üyeliğe kabul edilenler ile üyelikten çıkma ve çıkarılmalarda 45 gün içinde DERBİS’e kayıt edilmelidir.’’ Şu şekilde ekleme yapılıp ve değiştirilmesini onayınıza sunuyoruz. Giresunspor Kulübü Derneği Tüzüğünün 11.maddesinin ‘Yönetim kurulu, son genel kurulda kabul edilen bütçenin %40(yüzdekırk) ına kadar borçlanma yetkisine sahiptir. Sınırları aşan miktardaki borçlanmadan derneğe karşı yönetim kurulu başkanı ve üyeleri sorumludur. Başkan ve yönetim kurlu üyeleri görevi devam etsin ya da görevden ayrılmış olsun, hiçbir şekilde alacaklarına yönelik temlik koyamaz ve hukuki dava açamaz, takibatta bulunamaz. ’’ Şu şekilde ekleme yapılıp ve değiştirilmesini onayınıza sunuyoruz. Giresunspor Kulübü Derneği Tüzüğünün 24.maddesinin ‘’Genel kurul çağrısının yönetim kurulu tarafından 1 ay içerisinde yapılmaması halinde dernek denetleme kurulunun en az 2 üyesi, bu 1 aylık sürenin sonunda genel kurulu toplantıya çağırma yetki ve görevi vardır’’ Şu şekilde ekleme yapılıp ve değiştirilmesini onayınıza sunuyoruz. Giresunspor Kulübü Derneği Tüzüğüne Geçici Madde 2’nin ‘’17.07.2021 tarihinde toplanan olağanüstü genel kurul ile 5-11-24-27 maddeler oybirliği ile değiştirilerek yürürlüğe konulmuştur.’’  eklenmesine onayınıza sunuyoruz.
Giresunspor’un olağanüstü genel kurulunda bir ilk yaşandı.

 

Gündem maddelerinin okunup onaylanmasının ardından tüzük değişiklikleri görüşüldü. Kulübe ilk üye olanlardan 2 bin 500 lira alınması ile “Yönetim kurulu, son genel kurulda kabul edilen bütçenin yüzde 40’ına kadar borçlanma yetkisine sahiptir. Sınırları aşan miktardaki borçlanmadan derneğe karşı yönetim kurulu başkanı ve üyeleri sorumludur. Başkan ve yönetim kurulu üyeleri görevi devam etsin ya da görevden ayrılmış olsun, hiçbir şekilde alacaklarına yönelik temlik koyamaz ve hukuki dava açamaz, takibatta bulunamaz” şeklindeki tüzüğün 11’inci maddesine ekleme yapılması oylanarak kabul edildi.

İŞTE VERİLEN ÖNERGE

Giresunspor Kulübü Derneği Tüzüğünün 5.maddesinin 1. Bendinin ‘’Her üye giriş aidatı olarak 2500(ikibinbeşyüz) TL, yıllık aidat olarak da 2000(ikibin) TL ödemek zorundadır.’’ Şu şekilde ekleme yapılıp ve değiştirilmesini onayınıza sunuyoruz. Giresunspor Kulübü Derneği Tüzüğünün 5.maddesinin 2. Bendinin ‘Üyeliğe kabul edilenler ile üyelikten çıkma ve çıkarılmalarda 45 gün içinde DERBİS’e kayıt edilmelidir.’’ Şu şekilde ekleme yapılıp ve değiştirilmesini onayınıza sunuyoruz. Giresunspor Kulübü Derneği Tüzüğünün 11.maddesinin ‘Yönetim kurulu, son genel kurulda kabul edilen bütçenin %40(yüzdekırk) ına kadar borçlanma yetkisine sahiptir. Sınırları aşan miktardaki borçlanmadan derneğe karşı yönetim kurulu başkanı ve üyeleri sorumludur. Başkan ve yönetim kurlu üyeleri görevi devam etsin ya da görevden ayrılmış olsun, hiçbir şekilde alacaklarına yönelik temlik koyamaz ve hukuki dava açamaz, takibatta bulunamaz. ’’ Şu şekilde ekleme yapılıp ve değiştirilmesini onayınıza sunuyoruz. Giresunspor Kulübü Derneği Tüzüğünün 24.maddesinin ‘’Genel kurul çağrısının yönetim kurulu tarafından 1 ay içerisinde yapılmaması halinde dernek denetleme kurulunun en az 2 üyesi, bu 1 aylık sürenin sonunda genel kurulu toplantıya çağırma yetki ve görevi vardır’’ Şu şekilde ekleme yapılıp ve değiştirilmesini onayınıza sunuyoruz. Giresunspor Kulübü Derneği Tüzüğüne Geçici Madde 2’nin ‘’17.07.2021 tarihinde toplanan olağanüstü genel kurul ile 5-11-24-27 maddeler oybirliği ile değiştirilerek yürürlüğe konulmuştur.’’  eklenmesine onayınıza sunuyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.