Giresunspor’da transfer gündemi

SPOR 16.07.2021 - 17:35, Güncelleme: 16.07.2021 - 17:35 2602+ kez okundu.
 

Giresunspor’da transfer gündemi

Çotanakların Başkanvekili Tütüncü; “44 yıl sonra yükseldiğimiz Süper Lig’de kalıcı başarılar elde etmek, Giresunspor’un geleceğini sağlam temeller üzerine inşa etmek için çok yoğun bir dönemden geçiyoruz.
” Süper Lig temsilcimiz Giresunspor’da, Kulüp Başkanvekili Mustafa Tütüncü, yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdürdüklerini kaydetti. Tütüncü, gazetemize özel yaptığı açıklamada; “Takımımız Erzurum’da birinci etap kamp çalışmalarına devam ediyor. Kamp çalışmalarında her şey planladığımız gibi gidiyor. Takımımızda eksikliği hissedilen bölgelere gerekli takviyeleri yapmak için transfer görüşmelerimiz de hız kesmeden sürüyor. Diğer taraftan cumartesi günü yapacağımız olağanüstü genel kurulun hazırlıklarını da tamamladık. 44 yıl sonra yükseldiğimiz Süper Lig’de kalıcı başarılar elde etmek, Giresunspor’un geleceğini sağlam temeller üzerine inşa etmek için çok yoğun bir dönemden geçiyoruz. Kulübümüzü her yönüyle daha profesyonel, daha kurumsal bir yapıya kavuşturmak istiyoruz ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sezon başladığında hem sportif başarı anlamında hem de kurumsallaşma anlamında bu emeklerimizin karşılığını alacağımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu. Pelupessy transferinde sona doğru Giresunspor’da dış transfer çalışmaları devam ediyor. Çotanakların transfer gündeminde bulunan Joey Pelupessy ile yaptığı görüşmelerde önemli mesafe kat edildiği öğrenildi. Yeşil Beyazlıların bu transferi kısa bir süre içerisinde neticelendirmesi bekleniyor. Metehan elden kaçtı! Giresunspor uzun süredir peşinde olduğu Metehan Mimaroğlu transferinde isteğine ulaşamadı. Altınordu’nun 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu, Adana Demirspor ile anlaştı. Onur Ergün’de gitti! Giresunspor’un transfer listesinde ilk sıralarda yer alan İstanbulspor’un takım kaptanı Onur Ergün, kariyerine yön verdi. Onur’un Hatayspor ile anlaştığı bilgisi kamuoyuna yansıdı. Giresunspor Umut Nayir’i kiralık istiyor Giresunspor Beşiktaş’ın forveti Umut’u kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Beşiktaş’da genel olarak umduğu performansı sergileyemeyen ya da fırsat verilmeyen Umut Nayir için nabız yoklayan Giresunspor yetkilileri bu transferi bir an önce bitirmek istiyor. Umut ile masaya oturan Giresunspor teklifini yaptı. Bunun yanı sıra süperlig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da Umut’a talip oldu. Umut Nayir’in bu tekliflere ne cevap vereceği ilerleyen günlerde açıklığa kavuşacak. Kemal Ademi sessizliği Giresunspor’un dış transfer çalışmaları kapsamında listesine aldığı Fenerbahçe’nin forvet oyuncusu Kemal Ademi transferi sessizliğini sürdürüyor. Çotanaklar’ın Fenerbahçe ile gerçekleştirdiği ve ilk etapta sonuç alamadığı bu transferin kısa sürede netleştirilmesi bekleniyor. Teknik Direktör Hakan Keleş’te, bu transferin gerçekleştirilmesini istediğini yönetime bildirerek, biran önce sonucun belli olmasını istiyor.
Çotanakların Başkanvekili Tütüncü; “44 yıl sonra yükseldiğimiz Süper Lig’de kalıcı başarılar elde etmek, Giresunspor’un geleceğini sağlam temeller üzerine inşa etmek için çok yoğun bir dönemden geçiyoruz.

” Süper Lig temsilcimiz Giresunspor’da, Kulüp Başkanvekili Mustafa Tütüncü, yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdürdüklerini kaydetti. Tütüncü, gazetemize özel yaptığı açıklamada; “Takımımız Erzurum’da birinci etap kamp çalışmalarına devam ediyor. Kamp çalışmalarında her şey planladığımız gibi gidiyor. Takımımızda eksikliği hissedilen bölgelere gerekli takviyeleri yapmak için transfer görüşmelerimiz de hız kesmeden sürüyor. Diğer taraftan cumartesi günü yapacağımız olağanüstü genel kurulun hazırlıklarını da tamamladık. 44 yıl sonra yükseldiğimiz Süper Lig’de kalıcı başarılar elde etmek, Giresunspor’un geleceğini sağlam temeller üzerine inşa etmek için çok yoğun bir dönemden geçiyoruz. Kulübümüzü her yönüyle daha profesyonel, daha kurumsal bir yapıya kavuşturmak istiyoruz ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sezon başladığında hem sportif başarı anlamında hem de kurumsallaşma anlamında bu emeklerimizin karşılığını alacağımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Pelupessy transferinde sona doğru

Giresunspor’da dış transfer çalışmaları devam ediyor. Çotanakların transfer gündeminde bulunan Joey Pelupessy ile yaptığı görüşmelerde önemli mesafe kat edildiği öğrenildi. Yeşil Beyazlıların bu transferi kısa bir süre içerisinde neticelendirmesi bekleniyor.

Metehan elden kaçtı!

Giresunspor uzun süredir peşinde olduğu Metehan Mimaroğlu transferinde isteğine ulaşamadı. Altınordu’nun 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu, Adana Demirspor ile anlaştı.

Onur Ergün’de gitti!

Giresunspor’un transfer listesinde ilk sıralarda yer alan İstanbulspor’un takım kaptanı Onur Ergün, kariyerine yön verdi. Onur’un Hatayspor ile anlaştığı bilgisi kamuoyuna yansıdı.

Giresunspor Umut Nayir’i kiralık istiyor

Giresunspor Beşiktaş’ın forveti Umut’u kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

Beşiktaş’da genel olarak umduğu performansı sergileyemeyen ya da fırsat verilmeyen Umut Nayir için nabız yoklayan Giresunspor yetkilileri bu transferi bir an önce bitirmek istiyor. Umut ile masaya oturan Giresunspor teklifini yaptı. Bunun yanı sıra süperlig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da Umut’a talip oldu. Umut Nayir’in bu tekliflere ne cevap vereceği ilerleyen günlerde açıklığa kavuşacak.

Kemal Ademi sessizliği

Giresunspor’un dış transfer çalışmaları kapsamında listesine aldığı Fenerbahçe’nin forvet oyuncusu Kemal Ademi transferi sessizliğini sürdürüyor.

Çotanaklar’ın Fenerbahçe ile gerçekleştirdiği ve ilk etapta sonuç alamadığı bu transferin kısa sürede netleştirilmesi bekleniyor. Teknik Direktör Hakan Keleş’te, bu transferin gerçekleştirilmesini istediğini yönetime bildirerek, biran önce sonucun belli olmasını istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.