GİRESUNSPOR SIKI ÇALIŞIYOR

SPOR 09.07.2021 - 17:30, Güncelleme: 09.07.2021 - 17:30 2327+ kez okundu.
 

GİRESUNSPOR SIKI ÇALIŞIYOR

44 yıllık aradan sonra Süper Lig’e çıkan Giresunspor’da, yapılan transferlerle beraber takım içerisinde gerçekleşen değişim kulübeye de sıçradı.
Başarılı teknik adam Hakan Keleş, ekibini büyük ölçüde yeniledi. Keleş’in yeni ekibi şu şekilde; Yardımcı Antrenörler Özgür Bayer ve Sinan Közen, Kaleci Antrenörü İlker Avcıbay, Atletik Performans Antrenörleri Sinan Biçer ve Giuseppe Giorgio Colombino, analizci ise Onur Dik. ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR Giresunspor, 2021-2022 sezonu hazırlıklarını Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde sürdürüyor. Kamptaki 8. günü geride bırakan Çotanaklar, düne fitness salonunda sabah antrenmanı yaparak başladı. Akşam antrenmanında sahaya inen Çotanaklar, günü ısınma hareketleri, pas, taktik ve küçük sahada çift kale maç yaparak tamamladı.   1 NUMARA KAMPTA Galatasaray’dan ayrılan Okan Kocuk, dün Giresunspor’un Erzurum kampına katıldı. Süper Lig temsilcimiz Giresunspor, 1 numara transferinde mutlu sona ulaştı. Çotanakların Başkanı Hakan Karaahmet’in, Galatasaray’ın Giresunlu Başkanı Burak Elmas ile yaptığı görüşmenin ardından anlaşma sağladığı Okan Kocuk, Giresunspor’un birinci etap Erzurum kampına dahil oldu. Yeni sezonda Giresunspor’un başarısı için ter dökecek olan Okan Kocuk, dün itibariyle takımla birlikte çalışmalara başladı. Okan’ın Giresunspor’a transfer olmasına sarı kırmızı ekibin teknik patronu Fatih Terim’de onay vermişti. Giresunspor, Okan Kocuk ile kampta resmi sözleşme imzalayacak. BOATENG VE BAJRİC KAMPTA Giresunspor’un Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde sürdürdüğü birinci etap kampında dikkat çeken isimlerin olduğu göze çarpıyor. Kampa katılan oyuncular arasında Ghana asıllı İngiliz vatandaşı David Boateng’in de olduğu görülüyor. Crystal Palace ile sözleşmesi sona eren 20 yaşındaki sağbek oyuncusunun, Giresunspor teknik direktör Hakan Keleş’in onay vermesi halinde takımda tutulması bekleniyor. Giresunspor’un Erzurum kampında yer alan bir diğer oyuncu ise Bosna Hersek U18 Milli Takımının 10 numarası Jahja Bajric. Son olarak ülkesinde FK Sarajevo Akademie U19 forması giyen Jahja Bajric, Çotanakların birinci etap kampında kendisini kanıtlamaya çalışıyor. Jahja Bajric’in de teknik direktör Hakan Keleş’in gözüne girmesi halinde yeni sezon kadrosunda kendisine yer bulacağı değerlendiriliyor.
44 yıllık aradan sonra Süper Lig’e çıkan Giresunspor’da, yapılan transferlerle beraber takım içerisinde gerçekleşen değişim kulübeye de sıçradı.

Başarılı teknik adam Hakan Keleş, ekibini büyük ölçüde yeniledi. Keleş’in yeni ekibi şu şekilde; Yardımcı Antrenörler Özgür Bayer ve Sinan Közen, Kaleci Antrenörü İlker Avcıbay, Atletik Performans Antrenörleri Sinan Biçer ve Giuseppe Giorgio Colombino, analizci ise Onur Dik.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Giresunspor, 2021-2022 sezonu hazırlıklarını Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde sürdürüyor.

Kamptaki 8. günü geride bırakan Çotanaklar, düne fitness salonunda sabah antrenmanı yaparak başladı. Akşam antrenmanında sahaya inen Çotanaklar, günü ısınma hareketleri, pas, taktik ve küçük sahada çift kale maç yaparak tamamladı.

 

1 NUMARA KAMPTA

Galatasaray’dan ayrılan Okan Kocuk, dün Giresunspor’un Erzurum kampına katıldı.

Süper Lig temsilcimiz Giresunspor, 1 numara transferinde mutlu sona ulaştı. Çotanakların Başkanı Hakan Karaahmet’in, Galatasaray’ın Giresunlu Başkanı Burak Elmas ile yaptığı görüşmenin ardından anlaşma sağladığı Okan Kocuk, Giresunspor’un birinci etap Erzurum kampına dahil oldu. Yeni sezonda Giresunspor’un başarısı için ter dökecek olan Okan Kocuk, dün itibariyle takımla birlikte çalışmalara başladı. Okan’ın Giresunspor’a transfer olmasına sarı kırmızı ekibin teknik patronu Fatih Terim’de onay vermişti.

Giresunspor, Okan Kocuk ile kampta resmi sözleşme imzalayacak.

BOATENG VE BAJRİC KAMPTA

Giresunspor’un Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde sürdürdüğü birinci etap kampında dikkat çeken isimlerin olduğu göze çarpıyor. Kampa katılan oyuncular arasında Ghana asıllı İngiliz vatandaşı David Boateng’in de olduğu görülüyor. Crystal Palace ile sözleşmesi sona eren 20 yaşındaki sağbek oyuncusunun, Giresunspor teknik direktör Hakan Keleş’in onay vermesi halinde takımda tutulması bekleniyor.

Giresunspor’un Erzurum kampında yer alan bir diğer oyuncu ise Bosna Hersek U18 Milli Takımının 10 numarası Jahja Bajric. Son olarak ülkesinde FK Sarajevo Akademie U19 forması giyen Jahja Bajric, Çotanakların birinci etap kampında kendisini kanıtlamaya çalışıyor. Jahja Bajric’in de teknik direktör Hakan Keleş’in gözüne girmesi halinde yeni sezon kadrosunda kendisine yer bulacağı değerlendiriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.