Giresunspor lige mağlubiyetle başladı

SPOR 07.08.2022 - 21:23, Güncelleme: 07.08.2022 - 21:23 4577+ kez okundu.
 

Giresunspor lige mağlubiyetle başladı

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında temsilcimiz Bitexen Giresunspor, sahasında Adana Demirspor’a 3-2 mağlup oldu.
Adana temsilcisine galibiyeti getiren goller 23. dakikada Gökhan İnler, 28. dakikada Belhanda ve 82. dakikada Onyekuru'dan geldi. Giresunspor’un golleri ise 56. dakikada Borja Sainz ve 90+1. dakikada Rahmetullah kaydetti. Öte yandan Adana Demirspor'un golcüsü Mario Balotelli maç kadrosunda yer almadı.  Bitexen Giresunspor, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray deplasmanına çıkacak. Adana Demirspor ise Demir Grup Sivasspor'u konuk edecek.  
Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında temsilcimiz Bitexen Giresunspor, sahasında Adana Demirspor’a 3-2 mağlup oldu.

Adana temsilcisine galibiyeti getiren goller 23. dakikada Gökhan İnler, 28. dakikada Belhanda ve 82. dakikada Onyekuru'dan geldi. Giresunspor’un golleri ise 56. dakikada Borja Sainz ve 90+1. dakikada Rahmetullah kaydetti.

Öte yandan Adana Demirspor'un golcüsü Mario Balotelli maç kadrosunda yer almadı. 

Bitexen Giresunspor, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray deplasmanına çıkacak. Adana Demirspor ise Demir Grup Sivasspor'u konuk edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.