Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 21°C
Bizi Takip Edin
01 Ağustos 2017 - 06:15 - Güncellenme: 30 Ekim 2020 - 19:16 G: 30 Ekim 2020 - 19:16

Giresunspor Kızılcamam kampından döndü

TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, takımın Ankara Kızılcahamam kampını tamamlayıp, üçüncü etap kampını Giresun'da başladığını söyledi.

0 Okunma 0 Paylaşım
Giresunspor Kızılcamam kampından döndü

Bozbağ, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, takımın 3 Temmuz'da başladığı sezon hazırlıkları kapsamında birinci ve ikinci etap kamp çalışmalarını  Kızılcahamam'da gerçekleştirdiğini belirtti.

Kızılcahamam kampının tamamlandığını aktaran Bozbağ, "Oyuncularımıza 2 gün izin verdik. 2 Ağustos Çarşamba günü de futbolcular  Giresun'da toplanacak ve 11 Ağustos'ta başlayacak lig hazırlıklarını kentte sürdüreceğiz"  diye konuştu.

BaşkanBozbağ, transfer çalışmalarının da devam ettiğini kaydederek, birer kaleci, stoper, ön libero ve forvet almak için görüşmelerin sürdüğünü sözlerine ekledi.

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!