Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 21°C
Bizi Takip Edin
21 Mart 2017 - 08:56

GİRESUNSPOR GERİYE Mİ DÖNÜŞ YAPTI...?

0 Okunma 0 Paylaşım
Giresunspor’u anlamak zor. Sezonun en farklı yenilgisini aldı.Cumartesi günü karanlık bir gün yaşadık.Oynanan son üç maçta kaybedilen 8 puan.Haydi diyelim Ümraniyespor maçı bir kaza idi. Boluspor maçına ne demeli…? Giresunspor yine arzu ettiği sonuçları bir türlü alamıyor. Son Boluspor maçında da  Giresunspor puan kayıplarına devam ediyor.Önümüzdeki haftalarda çok kritik maçlara çıkacak olan Giresunspor,şampiyonluk potasında bulunan ekiplerden olmayı sürdürüyor.Giresunspor’un galibiyete hasret  kalmasına şaşacak bir şey yok.Çünkü rakiplerimiz  takım olmaya başladılar.Devre arasında kadrosunu güçlendirenler oldu.Dahası  artık her takım her maça inanılmaz asılıyor. Giresunspor’un bu ligde aldığı sonuçlara, sadece Giresunspor penceresinden bakarak yorumlamaya çalışırsak yanılabiliriz.Çünkü rakiplerimiz de tek tek kalitesi olarak olmasa  bile,takım olarak, takım oyunu olarak,ortaya koydukları mücadele olarak zaman zaman  bizim önümüze geçebiliyorlar. Bakıyorsunuz  lig sonuncusu Bandırmaspor şampiyonluk mücadelesi veren  Ümraniyespor’dan deplasmanda puan alabiliyorsa,Bakıyorsunuz bizi kendi sahasında 4-1 gibi net  bir skorla mağlup eden Boluspor örneği.
Giresunspor’da teknik direktör değişikliğine rağmen  futbol kalitesinde  aman aman bir iyileşme ,düzelme sağlanabildiğini söylemek çok zor. Artık geriye bakmanın anlamı yok.Göztepe-Giresun maçı zirveyi yakından ilgilendirecek bir maç olacak.Heyecan olacak, stres olacak, büyük ilgi olacak.
Kısacası henüz oynanmamış dokuz maç var.Bu ligde  daha bir şey bitmiş değil.Bu lig daha çok su götürür. Giresunspor taraftarlarının stres altına girmeye başladığını,üzüldüğünü ve artık galip gelip  üç puan alınmasını istediğini görüyoruz.Taraftarların,Giresun kamuoyunun bu beklentileri  hem İldiz hemde takım üzerinde baskı oluşturacaktır.Takım üzerinde stres  gittikçe artacaktır. Ancak bu stresi hem hoca hemde futbolcular kaldırabilecek kadar tecrübeliler.
 Bugün Giresun kamuoyuna düşen Yücel İldiz ve öğrencilerine  güvenmek olmalıdır.Öncelikle ligde ilk altının içinde kalabilmek için  kalan dokuz maçta canla başla mücadele vermeliyiz.Bakın  bizim deplasmanda yenildiğimiz haftada  bizim rakiplerimizden  Sivasspor’da  puan almadan haftayı kapattı.

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!