Giresunspor galibiyet hasretini bitirmek istiyor

SPOR 30.09.2021 - 16:52, Güncelleme: 30.09.2021 - 16:52 3147+ kez okundu.
 

Giresunspor galibiyet hasretini bitirmek istiyor

44 yıl sonra geri döndüğü Süper Lig’de oynadığı 7 maçta galibiyet sevinci yaşayamayan Çotanaklar, Göztepe deplasmanında 3 puan özlemine son vermek istiyor.
GZT Giresunspor, 44 yıl aradan sonra yükseldiği Süper Lig’de geride kalan 7 haftada 3 puanı bir arada göremedi. Teknik direktör Hakan Keleş’in öğrencileri 7 maçta; 2 beraberlik, 5 mağlubiyet aldı ve 2 puan toplayabildi. Bu maçlarda 2 gol atabilen Yeşil Beyazlılar, kendi kalesinde ise 9 gol gördü. Giresunspor’un gol yemediği tek karşılaşma 5. Haftada Giresun’da oynanan ve 0-0 sona eren İttifak Holding Konyaspor müsabakası oldu. Bu hafta deplasmanda Göztepe’ye konuk olacak GZT Giresunspor, İzmir’de Süper Lig’deki ilk galibiyetini almak ve önüne yeni bir sayfa açmak amacında. Göztepe maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Yeşil Beyazlılarda, son oynanan Yukatel Kayserispor maçında sakatlanan Souleymane Doukara ve Erolcan Akdağ dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Doukara’nın İzmir’de oynayıp oynayamayacağı yapılacak son kontrollerden sonra belli olacak.
44 yıl sonra geri döndüğü Süper Lig’de oynadığı 7 maçta galibiyet sevinci yaşayamayan Çotanaklar, Göztepe deplasmanında 3 puan özlemine son vermek istiyor.

GZT Giresunspor, 44 yıl aradan sonra yükseldiği Süper Lig’de geride kalan 7 haftada 3 puanı bir arada göremedi.

Teknik direktör Hakan Keleş’in öğrencileri 7 maçta; 2 beraberlik, 5 mağlubiyet aldı ve 2 puan toplayabildi. Bu maçlarda 2 gol atabilen Yeşil Beyazlılar, kendi kalesinde ise 9 gol gördü. Giresunspor’un gol yemediği tek karşılaşma 5. Haftada Giresun’da oynanan ve 0-0 sona eren İttifak Holding Konyaspor müsabakası oldu.

Bu hafta deplasmanda Göztepe’ye konuk olacak GZT Giresunspor, İzmir’de Süper Lig’deki ilk galibiyetini almak ve önüne yeni bir sayfa açmak amacında.

Göztepe maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Yeşil Beyazlılarda, son oynanan Yukatel Kayserispor maçında sakatlanan Souleymane Doukara ve Erolcan Akdağ dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Doukara’nın İzmir’de oynayıp oynayamayacağı yapılacak son kontrollerden sonra belli olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.