Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 25°C
Bizi Takip Edin
28 Nisan 2024 - 23:26

Giresunspor Efsanesi Bakar'dan Çarpıcı Sözler: "Atılmasın, Demesin, Düşünmesin!"

Giresunspor'un efsane futbolcularından Ali Fuat Bakar, Sakaryaspor maçı sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Giresunspor'un içinde bulunduğu duruma dair çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

0 Okunma 0 Paylaşım
Giresunspor Efsanesi Bakar'dan Çarpıcı Sözler: "Atılmasın, Demesin, Düşünmesin!"

Bakar, açıklamasında Giresunspor'un Sakaryaspor karşısında maçı kazanabileceğini ifade ederek sert sözlerle teknik heyeti hedef aldı.

Bakar, Giresunspor Sakaryaspor özelinde bir kaç değerlendirme diye yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Giresunspor bu maçı kazanabilirdi. Kazanacak noktaya getirdi ama sonunu getiremedi. Şimdi bu maç ile alakalı yediği goller ve dakikalardan dolayı çirkin söylemler ve ithamlar ortaya atılacak, atılmasın. Oynanan maçtan sonra hoca durumdan vazife çıkararak bakın bu takıma top oynatmaya başladım şampiyonluğa oynayan Sakaryaspor'a karşı nasıl oynadık, ben seneye de bu takımın başında hoca olmalıyım diyecek, demesin. Başkan bu oyuncularla bile transfer yapmasak da bugünkü oyunun yarısını oynarsak bu takımı seneye 2. Ligde biz şampiyon yaparız diye düşünecek düşünmesin. Bir kere olsun kimse durumdan vazife çıkarmasın, hele hele bu takım bu hale gelirken sorumlu olanların karar mercinde olanların hiç bir şey yokmuş gibi davrandığı yerde, şimdide hiç bir yerde yok muşsunuz gibi davranıp düşün bu takımın yakasından. Kalın sağlıcakla"

#Giresunspor #Trendyol #Sakaryaspor #Ali Fuat Bakar

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!