GİRESUNSPOR DÜŞMEYECEK
Ligde kalma yolunda Giresunspor Pazar günü evinde A.Demirspor’la karşı karşıya gelecek. Buradan alacağı bir galibiyet Giresunspor’u belki ligde bırakacak.
Kısacası bizim sahamızda A.Demirspor’u yenmemiz, rakip Afyonspor’unda sahasında Osmanlıspor ile berabere kalması durumunda aradaki puan farkı 7’ye çıkacak, son iki maç kala matematiksel olarak ligde kaldığımızı ilan edeceğiz.
Teknik Direktör Erkan Sözeri’de A.Demirspor’u yenip ligde kalmanın yollarına bakacak. Ben inanıyorum ki Giresunspor yeni sezonda ligde kalacaktır.
Geldik şimdi ligdeki son 3 maça. Pazar günü A.Demirspor’la kendi sahanda oynayacaksın. Ardından Hatay’a gideceksin. Altınordu ile kendi sahanda oynayacağın maçla ligi tamamlayacaksın.
Rakibin Afyonspor sahasında ilk altı için mücadele eden Osmanlıspor ile sahasında oynayacak. Elazığspor deplasmanına gidecek. Sonra sahasında yine ilk altı için mücadele eden Ümraniyespor ile ligi tamamlayacak.
Bana göre tek zorlu karşılaşman deplasmanda Hatayspor. Diğer maçlarından puan yada puanlar alacağını umarak Giresunspor ligde kalacak diyorum.
Bu arada rakiplerinin de kendi aralarında oynayacakları karşılaşmalardan puan kaybetmelerini bekleyeceksin.
Bu duruma düşecek takım değildin esasında Giresunspor. Umutlar vardı. İlk altıya girmek ve yine yeniden efsane takımı yaratmaktı. Maalesef umduğumuz dağlara karlar yağdı diyelim şimdilik. Sezon boyunca yaşanan teknik kadro değişiklikleri Yanlış transferler.
Artık bunlar geride kaldı. Giresunspor yeni, yeniden aradığı teknik direktörüne kavuştu. Belki hafta sonu alacağı bir galibiyet onu matematiksel olarak ligde bırakacak.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!