GİRESUNSPOR BUGÜN MENEMENSPOR’LA KARŞILAŞIYOR
Giresunspor, sezonun ilk yarısını beklenenin çok altında bir performansla kapattı.
Giresunspor, umutlarını sezonun ikinci yarısına bıraktı.
1.Lig Sezonu’nun ilk yarısında oynadığı 17 karşılaşmada sadece 5 galibiyet alan yeşil beyazlılar, ilk devreyi 6 beraberlik ve 6 yenilgi ile 21 puanda 12. sırada tamamladı. Giresunspor bu sonuçla ilk yarıda umduğunu bulamadı.
Ligin 14. haftasında otoriteleri yanıltan sürpriz bir sonuca imza atarak deplasmanda Bursaspor’u 3-2 yenen Giresunspor, o maçtan sonraki haftalarda bir daha galibiyet yüzü görmedi. Teknik Direktör Erkan Sözeri ile yollarını ayıran yeşil beyazlılar Hakan Kutlu ile istediği çıkışı ilk yarı boyunca yakalayamadılar. Giresunspor ilk yarıda oynadığı 17 karşılaşmada rakip fileleri 17 kez havalandırırken kendi kalesinde 23 gol gördü. Giresunspor attığı 17 golle ligin en az gol atan takımları arasında yer aldı.
İkinci yarı ilk lig maçında bu akşam saat 19.00’de sahasında 2-0 yenildiği Ekol Göz Menemenspor ile Menemen İlçe Stadında karşılaşacak.Oynadığı son 3 maçta üç puana ulaşamayan Giresunspor , ligin ilk yarısında sahasında yenildiği Ekol Göz Menemenspor’u bu kez Menemen’de yenerek galibiyet serisine başlamayı ve ikinci yarıda korkulu rüya görmemeyi hedefliyor.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
BU TAKIM HEPİMİZİN ORTAK DEĞERİ
Görüntüle →