Giresunspor, Beşiktaş’ı ağırlayacak

SPOR 14.04.2022 - 15:36, Güncelleme: 14.04.2022 - 15:36 3825+ kez okundu.
 

Giresunspor, Beşiktaş’ı ağırlayacak

Süper Lig'in 33. haftasında temsilcimiz GZT Giresunspor sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak. Yeşil beyazlılar, çalışmalarına ara vermeden devam ederken karşılaşmadan galip ayrılarak ateş hattından iyice uzaklaşmak istiyor.
17 Nisan Pazar akşamı saat: 20.30’da oynanacak karşılaşmayı Bursa bölgesinden Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler'in yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve Süleyman Özay yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Cihan Aydın yapacak. GZT Giresunspor’un teknik direktörü Hakan Keleş, Beşiktaş maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Beşiktaş maçını kazanıp galibiyeti Giresunspor taraftarlarına armağan etmek istediklerini ifade eden Keleş, “Beşiktaş zaten iyi bir takımdı. Önder hocayla birlikte de iyi oynuyorlardı ancak sonuca gidemiyorlardı. Şimdi yeni bir hoca getirdiler, sahada çok pozitif oyun oynamaya çalışıyorlar. Üçlü bir sistemle oynuyorlar. Bizde ona göre hazırlığımızı yapıyoruz. Bu maçta inşallah çok güzel bir sonuç alıp taraftarlarımıza armağan edeceğiz” dedi.
Süper Lig'in 33. haftasında temsilcimiz GZT Giresunspor sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak. Yeşil beyazlılar, çalışmalarına ara vermeden devam ederken karşılaşmadan galip ayrılarak ateş hattından iyice uzaklaşmak istiyor.

17 Nisan Pazar akşamı saat: 20.30’da oynanacak karşılaşmayı Bursa bölgesinden Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler'in yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve Süleyman Özay yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Cihan Aydın yapacak.

GZT Giresunspor’un teknik direktörü Hakan Keleş, Beşiktaş maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş maçını kazanıp galibiyeti Giresunspor taraftarlarına armağan etmek istediklerini ifade eden Keleş, “Beşiktaş zaten iyi bir takımdı. Önder hocayla birlikte de iyi oynuyorlardı ancak sonuca gidemiyorlardı. Şimdi yeni bir hoca getirdiler, sahada çok pozitif oyun oynamaya çalışıyorlar. Üçlü bir sistemle oynuyorlar. Bizde ona göre hazırlığımızı yapıyoruz. Bu maçta inşallah çok güzel bir sonuç alıp taraftarlarımıza armağan edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.