GİRESUNSPOR ARTIK GALİBİYET ORUCUNU BOZMALI
İkinci yarıda yönetim başta olmak üzere büyük bir değişimle giren ve belki de tarihinin en kötü ilk yarı performansını geride bırakan Giresunspor için sezonun en önemli maçı geliyor.
Son maçında kendisi gibi düşme hattında yer alan Afyonspor’a karşı kaybederek, korkulu rüyalar görmeye başlayan Giresunspor Pazar günü sahasında Altayspor ile karşılaşacak.
Pazar günü zor bir maç Giresunspor’u bekliyor. Giresunspor bu maçla birlikte oynayacağı her maç final maçı niteliğinde. Kiminle oynarsa oynasın fark etmiyor artık. Bu takımı yeniden ayağa kaldırmak için ilk hedefi Altayspor maçı olmalı. Artık düne takılmanın anlamı yok.
Puan kaybına tahammülümüz kalmadı. Haftalardır maç kazanamıyoruz ve artık kredimiz kalmadı. Giresunspor bu maç ile birlikte ligde yeni bir sayfa açmalı.
Artık bundan böyle Giresunspor’un oynayacağı maçlar ve Giresunspor’un alacağı sonuçlar takımın kaderini belirleyecek. Unutmamak gerekir. Hiç bir zaman düşenin dostu olmaz. Bu takım Pazar günü alacağı 3 puan ve rakiplerinin kaybedeceği puanlarla birlikte yine fark 4’e yükselecektir. Umutsuz olmamak lazım. Yarına umutla bakmak gerekir. İşte Orduspor örneği. Bir zamanlar Avrupa kupalarında söz sahibi olan Orduspor’un şimdi esamesi bile okunmuyor. Onun için zaman varken hep destek tam destek takımı sahiplenmeliyiz.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
TIPIŞ TIPIŞ
Görüntüle →