Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 21°C
Bizi Takip Edin
03 Nisan 2026 - 11:19 - Güncellenme: 03 Nisan 2026 - 11:22 G: 03 Nisan 2026 - 11:22

Giresunlu Öğrencilerden Türkiye Şampiyonasında Büyük Başarı

Giresunlu öğrenciler, Şanlıurfa’da düzenlenen Okul Sporları Bilek Güreşi Gençler B Türkiye Birinciliği müsabakalarında elde ettikleri derecelerle önemli bir başarıya imza attı.

0 Okunma 0 Paylaşım
Giresunlu Öğrencilerden Türkiye Şampiyonasında Büyük Başarı

28-29 Mart 2026 tarihlerinde gerçekleştirilen organizasyonda, Tirebolu ve Şebinkarahisar’dan katılan sporcular Türkiye genelinde dikkat çeken sonuçlar elde etti.

Türkiye’nin farklı illerinden sporcuların mücadele ettiği şampiyonada, Tirebolu Şehit Yunus Yılmaz Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Eyüp Sabri Turan, sol kol 75+ kilogram kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu. Aynı sporcu sağ kol 75+ kilogram kategorisinde ise Türkiye ikinciliği elde ederek çifte başarı kazandı.

Aynı okuldan Ertuğ Şuayip Durmuş da organizasyonda öne çıkan isimler arasında yer aldı. Durmuş, sol kol 60 kilogram kategorisinde Türkiye ikincisi olurken, sağ kol 60 kilogram kategorisinde de Türkiye ikinciliği elde etti.

Şebinkarahisar Öğretmen Hüseyin Hüsnü Tekışık Anadolu Lisesi öğrencisi Emin Yahya Çiftçi ise sol kol 50 kilogram kategorisinde Türkiye ikincisi olarak Giresun’a bir başarı daha kazandırdı.

Giresunlu sporcuların elde ettiği dereceler, hem okullarında hem de kent genelinde büyük gurur yaşattı.

#Giresun #Bilek Güreşi #Türkiye Şampiyonası #Şebinkarahisar #Tirebolu

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!