Giresun'daki çay kamyonu kazasında yaralılardan biri hayatını kaybetti
Giresun’un Eynesil ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada yaralanan 4 kişiden 1’i kaldırıldığı hastanede müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
İlçenin Ören beldesinde dün akşam saatlerinde yaş çay alımı yapan Erol Y. idaresindeki 28 ACH 105 plakalı kamyon sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı.

Meydana gelen kazada araç sürücüsü Erol Y. ile beraber çay işçisi olarak çalışan Nizamettin Kaya, Tolga T. Ali İ. ise yaralanmıştı. Yaralılardan durumu ağır olan Nizamettin Kaya ilk müdahalesinin ardından sevk edildiği Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazayla ilgili inceleme sürüyor.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler







