Yıldız Haber
Yıldız Haber
Sağanak
Giresun · 18°C
Bizi Takip Edin
08 Eylül 2026 - 10:34

Giresun’da üniversite öğrencilerinin güvenliği masaya yatırıldı

Giresun’da üniversite öğrencilerinin eğitim hayatlarını huzur ve güven içinde sürdürebilmeleri amacıyla Üniversitede Huzur ve Güven Artırma İl Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi.

0 Okunma 0 Paylaşım
Giresun’da üniversite öğrencilerinin güvenliği masaya yatırıldı

Toplantı, Giresun Valisi Mustafa Koç başkanlığında yapıldı. Görüşmede, üniversite öğrencilerinin güvenliğinin artırılması için mevcut tedbirler değerlendirilirken, yeni dönemde alınması gereken önlemler de ele alındı.

Toplantının ana gündemini öğrencilerin barınma, ulaşım ve kampüs çevresindeki güvenliği ile ilgili konular oluştururken, kurumlar arası iş birliği ve koordinasyonun güçlendirilmesine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.

Yetkililer, öğrencilerin eğitimlerini huzurlu ve güvenli bir ortamda sürdürebilmeleri için ilgili kurumların koordineli şekilde çalışmaya devam edeceğini belirtti.

 

Kaynak: Haber Merkezi

#giresunda #üniversite #güvenliği

Galeri

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!