GİRESUN’DA ÜNAL DİKBAŞ İÇİN BULUŞTULAR

SPOR 06.07.2021 - 17:59, Güncelleme: 06.07.2021 - 17:59 2485+ kez okundu.
 

GİRESUN’DA ÜNAL DİKBAŞ İÇİN BULUŞTULAR

40 yaş üzeri futbolculardan oluşan Akhisar, Diyarbakır 21, Fethiye ve Görele Masterler takımları Giresun’un Görele İlçesi’nde Giresunspor’un unutulmaz futbolcusu Ünal Dikbaş anısına düzenlenen turnuvada buluşmuştu. Konuk takımlar memleketlerine dönünce turnuva anılarını basınla paylaştı.
Karşılaşmalar dostça oynanan karşılaşmalardan artan zamanlarda Giresun, Trabzon ve Ordu illerinin turistik bölgelerini gezmişlerdi. Görele Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve çeşitli kuruluşların desteğiyle düzenlenen turnuva ve etkinliklere Görele Kaymakamı Murat Özdemir, Belediye Başkanı Tolga Erener, Görelespor Başkanı Murathan Coşkuner, eski milli hakemlerden Yunus Yıldırım ve Aytekin Durmaz iştirak etmişti. GÜNEYDOĞU EGE AKDENİZ KARADENİZ AYNI SAHADA Görele 13 Şubat Stadı’nda buluşan Akhisar, Diyarbakır 21, Fethiye ve Görele Masterler takımları 3 gün boyunca birbirinden zevkli maçlara imza attılar. Oldukça sıcak havaya rağmen centilmenlik ve play off kurallarından vazgeçmeden “skor değil spor önemli” anlayışının en güzel örneklerini verdiler. Tribünlerdeki seyirciler takımları, çekişmeli olduğu kadar birbirine saygılı mücadeleleriyle de alkışladılar. ÇAY FABRİKASINDA SUNUM Maçların dışında kalan zamanlarda binlerce kilometre öteden gelen master takımlarının oyuncuları ve aileleri için Giresun Görele, Ordu Boztepe, Trabzon Uzungöl gibi yöreler rehber eşliğinde gezdirildi. Yöre yemekleri ve kültürü tanıtıldı. Sürmene’de bir çay fabrikasında horonlarla karşılanan ekipler çayın toplanmasından demlenmesine kadar geçirdiği tüm evreleri yöresel kıyafetli bir genç kızın Karadeniz şivesiyle yaptığı çok keyifli sunumla öğrendiler. Turnuvaya katılan takımlardan Akhisar Masterler kaptanı Şentürk Karabak Görele'yi ve katılımcı takımları çok sevdiklerini belirtirken, Diyarbakır 21 Masterler Başkanı Habib Tanrıkut Karadeniz’de çok güzel bir ortamla karşılaştıklarını söyledi. Habib Tanrıkut; “Güzel bir etkinlik. Güzel bir diyalog. Güzel bir arkadaş grubu. Görele’yide Karadeniz’i de çok beğendik. Her sene yapılması gereken güzel şeylerdir bunlar” Dedi. Fethiye Masterler Başkanı Ramazan Çaylı da Görele’ye gelmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Ramazan Çaylı;” Rahmetli Ünal Dikbaş futbolcu arkadaşımızın anısına düzenlenen turnuvaya davet edildik. Fethiyeden buraya geldik. Buradaki ortam çok güzel. Hem futbol oynadık” Diye konuştu. KABOTAJ BAYRAMINI TAKALARDA KUTLADILAR Görelespor’un eski futbolcularından, Ege Masterler Federasyonu(EMF)’nun ilk Başkanı’da olan Turnuva Organizasyon Komitesi Başkanı Recep Çolak Giresunspor’un çok önemli futbolcusu merhum Ünal Dikbaş adına düzenlenen turnuvada yeni dostluklar oluşturduklarını söyledi. Recep Çolak; “Güzel bir ortam var. Güzel dostluklar oluştu. Ayrıca futboldan sonra şirin Görele’mizi kültürümüzü, geleneklerimizi, yemeklerimizi gelen misafirlerimize tanıtıyoruz. Masterler camiasında böyle şirin ilçelerde dostluğu pekiştirmek“dedi. Turnuva sonunda takımlara plaket ve kupaları düzenlenen mini törenlerle ve alkışlarla konuk takımlara takdim edilmişti. Haber: Selami Çelebi  
40 yaş üzeri futbolculardan oluşan Akhisar, Diyarbakır 21, Fethiye ve Görele Masterler takımları Giresun’un Görele İlçesi’nde Giresunspor’un unutulmaz futbolcusu Ünal Dikbaş anısına düzenlenen turnuvada buluşmuştu. Konuk takımlar memleketlerine dönünce turnuva anılarını basınla paylaştı.

Karşılaşmalar dostça oynanan karşılaşmalardan artan zamanlarda Giresun, Trabzon ve Ordu illerinin turistik bölgelerini gezmişlerdi.

Görele Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve çeşitli kuruluşların desteğiyle düzenlenen turnuva ve etkinliklere Görele Kaymakamı Murat Özdemir, Belediye Başkanı Tolga Erener, Görelespor Başkanı Murathan Coşkuner, eski milli hakemlerden Yunus Yıldırım ve Aytekin Durmaz iştirak etmişti.

GÜNEYDOĞU EGE AKDENİZ KARADENİZ AYNI SAHADA

Görele 13 Şubat Stadı’nda buluşan Akhisar, Diyarbakır 21, Fethiye ve Görele Masterler takımları 3 gün boyunca birbirinden zevkli maçlara imza attılar. Oldukça sıcak havaya rağmen centilmenlik ve play off kurallarından vazgeçmeden “skor değil spor önemli” anlayışının en güzel örneklerini verdiler. Tribünlerdeki seyirciler takımları, çekişmeli olduğu kadar birbirine saygılı mücadeleleriyle de alkışladılar.

ÇAY FABRİKASINDA SUNUM

Maçların dışında kalan zamanlarda binlerce kilometre öteden gelen master takımlarının oyuncuları ve aileleri için Giresun Görele, Ordu Boztepe, Trabzon Uzungöl gibi yöreler rehber eşliğinde gezdirildi.

Yöre yemekleri ve kültürü tanıtıldı. Sürmene’de bir çay fabrikasında horonlarla karşılanan ekipler çayın toplanmasından demlenmesine kadar geçirdiği tüm evreleri yöresel kıyafetli bir genç kızın Karadeniz şivesiyle yaptığı çok keyifli sunumla öğrendiler.

Turnuvaya katılan takımlardan Akhisar Masterler kaptanı Şentürk Karabak Görele'yi ve katılımcı takımları çok sevdiklerini belirtirken, Diyarbakır 21 Masterler Başkanı Habib Tanrıkut Karadeniz’de çok güzel bir ortamla karşılaştıklarını söyledi. Habib Tanrıkut; “Güzel bir etkinlik. Güzel bir diyalog. Güzel bir arkadaş grubu. Görele’yide Karadeniz’i de çok beğendik. Her sene yapılması gereken güzel şeylerdir bunlar” Dedi.

Fethiye Masterler Başkanı Ramazan Çaylı da Görele’ye gelmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Ramazan Çaylı;” Rahmetli Ünal Dikbaş futbolcu arkadaşımızın anısına düzenlenen turnuvaya davet edildik. Fethiyeden buraya geldik. Buradaki ortam çok güzel. Hem futbol oynadık” Diye konuştu.

KABOTAJ BAYRAMINI TAKALARDA KUTLADILAR

Görelespor’un eski futbolcularından, Ege Masterler Federasyonu(EMF)’nun ilk Başkanı’da olan Turnuva Organizasyon Komitesi Başkanı Recep Çolak Giresunspor’un çok önemli futbolcusu merhum Ünal Dikbaş adına düzenlenen turnuvada yeni dostluklar oluşturduklarını söyledi. Recep Çolak; “Güzel bir ortam var. Güzel dostluklar oluştu. Ayrıca futboldan sonra şirin Görele’mizi kültürümüzü, geleneklerimizi, yemeklerimizi gelen misafirlerimize tanıtıyoruz. Masterler camiasında böyle şirin ilçelerde dostluğu pekiştirmek“dedi.

Turnuva sonunda takımlara plaket ve kupaları düzenlenen mini törenlerle ve alkışlarla konuk takımlara takdim edilmişti.

Haber: Selami Çelebi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.