Giresun’da sıcak asfalt çalışmaları ile ulaşımda konfor artıyor!
Giresun Belediyesi, Başkan Aytekin Şenlikoğlu öncülüğünde yaptığı asfalt çalışmaları ile vatandaşların memnuniyetini kazanıyor.
Daha önce birçok noktada sıcak asfalt çalışması gerçekleştiren Giresun Belediyesi şimdi de Nizamiye Mahallesi Mumcular Sokak, Seldeğirmeni Mahallesi Kabacakuz Sokak ve Gedikkaya Mahallesi Gedikkaya Caddesi’nde asfalt çalışması gerçekleştirdi.
Asfalt serimiyle birlikte sokak ve caddelerin çok daha konforlu ve modern bir hale geleceğini belirten Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, belirlenen program dâhilinde asfalt çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini ifade etti.
Yapılan çalışmalarla ilgili memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar ise, “Sıcak asfalt çalışmalarıyla yollarımızın daha da güzelleşmesinden memnunuz. Tüm bu çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’na ve ekibine teşekkür ederiz.” dediler.


Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
TBB’den Bulancak Belediyesine ekskavatör hibesi
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler







