Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 25°C
Bizi Takip Edin
26 Şubat 2025 - 15:20

Giresun’da Ramazan dolu dolu geçecek

Giresun Belediyesi, Ramazan ayının manevi atmosferini yaşatmak ve vatandaşlara keyifli anlar sunmak amacıyla dolu dolu bir Ramazan eğlencesi programı hazırladı.

0 Okunma 0 Paylaşım
Giresun’da Ramazan dolu dolu geçecek

Her yaştan vatandaşı bir araya getirecek olan programlarda renkli etkinlikler yer alacak.

Belediye Kültür ve Fuar Merkezi’nde saat 20.00’da başlayacak olan etkinliklerin programı ve tarihleri şu şekilde belirlendi; Hacivat Karagöz Günleri (1, 8,15, 22, 29 Mart), Bilim Show (20 Mart), Orta Oyunu İnternetçi (5, 12, 19, 26 Mart), Firarmoni Orkestrası Konseri (4 Mart), Fasıl (4, 6, 7, 11,13, 14,18, 20,21, 25, 28 Mart), BUBBL Show (10, 24 Mart), Çocuklar İçin Masal (9 Mart) ve Kadir Gecesi Özel Programı (27 Mart).

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, tüm Giresunluları Ramazan’ın manevi havasını birlikte yaşamaya davet ederek: “Ramazan ayı, birlik ve beraberliğin en güzel yaşandığı zamanlardan biridir. Biz de bu güzel ayın coşkusunu hep birlikte paylaşmak için etkinlikler düzenledik. Çocuklarımızın neşesi, büyüklerimizin duası bizim için çok kıymetli. Etkinlik programımız her gün belediyemiz sosyal medya hesaplarından duyurulacak. Tüm hemşehrilerimizi etkinliklerimize bekliyoruz” dedi.

#Giresun #Giresun Belediyesi #Ramazan etkinlikleri #Ramazan programı #Hacivat Karagöz

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!