Giresun’da Morfoloji Binasına 286 Milyon TL Ek Ödenek
AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası için önemli bir bütçe desteğinin sağlandığını açıkladı.
Temür, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı ile yapılan görüşmeler sonucunda 2026 yılı bütçesinden proje için 286 milyon TL ek ödeneğin tahsis edildiğini duyurdu.
Milletvekili Temür yaptığı açıklamada, söz konusu destekle birlikte Morfoloji Binası’nın yapım sürecinde herhangi bir eksiklik kalmadan çalışmaların tamamlanmasının hedeflendiğini belirtti.
Toplam 19 bin 400 metrekare alan üzerinde inşa edilen modern eğitim kompleksinin; amfiler, laboratuvarlar, araştırma alanları ve teknik donanımıyla üniversitenin sağlık alanındaki akademik gücünü artıracağını ifade eden Temür, binanın geleceğin hekimlerinin daha iyi şartlarda yetişmesine katkı sağlayacağını vurguladı.
Yapım sürecinin planlı şekilde devam ettiğini kaydeden Temür, çalışmaların yakından takip edildiğini ve ilgili kurumlarla koordinasyon içerisinde sürecin sürdürüldüğünü söyledi. Morfoloji Binası’nın yıl içerisinde tamamlanarak öğrencilerin ve akademisyenlerin hizmetine sunulmasının hedeflendiğini dile getirdi.
Milletvekili Temür ayrıca, yatırımın şehre kazandırılmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’na ve Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel’e teşekkür etti.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
TBB’den Bulancak Belediyesine ekskavatör hibesi
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler







