Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 25°C
Bizi Takip Edin
27 Şubat 2025 - 14:40

Giresun'da metruk binaların yıkımı devam ediyor

Giresun Belediyesi, şehir genelinde terk edilmiş ve tehlike arz eden metruk binaları yıkıyor.

0 Okunma 0 Paylaşım
Giresun'da metruk binaların yıkımı devam ediyor

Güvenlik riski taşıyan ve görüntü kirliliğine sebep olan binalar tamamlanan prosedürlerin ardından yıkılıyor.

Bu kapsamda, Hacı Hüseyin Mahallesi General Nuri Erkan Caddesi’nde bulunan metruk bina gerekli tüm önlemler alındıktan sonra Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kontrollü bir şekilde yıkıldı.

Belediye yetkilileri, tespit edilen diğer metruk binaların da önümüzdeki süreçte yıkılacağını belirterek, mahalle muhtarlarının ve vatandaşların gözlemledikleri bu tür yapıları belediyeye bildirmeleri çağrısında bulundu.

Köse: “Vatandaşlarımızın huzur ve güveni önemli”

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse ise yıkımlara ilişkin olarak yaptığı açıklamada; "Şehrimizin güvenliği ve estetiği için metruk binaların yıkımına devam ediyoruz.  Bu binalar çökme tehlikesi sebebiyle güvenlik açısından tehdit oluşturuyor. Belediye olarak vatandaşlarımızın huzurunu korumak ve mahallelerimizi daha yaşanabilir hale getirmek için çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecek" şeklinde konuştu.

#Giresun #metruk binalar #yıkım #güvenlik #Giresun Belediyesi #belediye başkanı #Fuat Köse

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!