Yıldız Haber
Yıldız Haber
Sağanak
Giresun · 20°C
Bizi Takip Edin
29 Ağustos 2026 - 14:16

Giresun’da denize girecekler dikkat! 3 günlük yasak

Giresun Valiliği, Meteorolojiden alınan son değerlendirmeler doğrultusunda il genelinde olumsuz hava ve deniz şartlarının etkili olmasının beklendiğini duyurdu.

Kaynak: Haber Merkezi

0 Okunma 0 Paylaşım
Giresun’da denize girecekler dikkat! 3 günlük yasak

Valilik tarafından yapılan açıklamaya göre, vatandaşların can güvenliğinin korunması amacıyla 29, 30 ve 31 Ağustos 2026 tarihlerinde Giresun genelindeki tüm sahil ve plajlarda denize girmek yasaklandı.

Yasak Giresun’daki tüm sahil ve plajları kapsıyor

Meteorolojik değerlendirmelerde üç gün boyunca olumsuz hava ve deniz koşullarının etkili olmasının beklendiği belirtildi. Bu nedenle Giresun’un tüm ilçelerinde sahil ve plajlarda denize girişe izin verilmeyecek.

Giresun Valiliğinden vatandaşlara uyarı

Giresun Valiliği açıklamasında, “Lütfen can güvenliğiniz için denize girmeyiniz, görevli ekiplerin uyarı ve yönlendirmelerine riayet ediniz” ifadelerine yer verdi.

Denize girme yasağı 29 Ağustos Cumartesi, 30 Ağustos Pazar ve 31 Ağustos Pazartesi günlerini kapsayacak. Vatandaşlardan alınan tedbirlere uymaları istendi.

 

#giresun #deniz #yasak

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!