Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 25°C
Bizi Takip Edin
01 Aralık 2023 - 15:14 - Güncellenme: 01 Aralık 2023 - 15:45 G: 01 Aralık 2023 - 15:45

Giresun’da balık tesisinde yangın

Giresun’da balık tesisinde yangın

0 Okunma 0 Paylaşım
Giresun’da balık tesisinde yangın

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesi ile Giresun’un Eynesil ilçesi arasında yer alan balık fabrikasında çıkan yangın büyük paniğe neden oldu.

Yangın Giresun’un Eynesil ilçesi Gümüşçay mahallesinde özel bir firmaya ait olan balık işleme soğukhava deposunda çıktı. Edinilen bilgilere göre, Beşikdüzü ile Eynesil arasında yer alan Topallı mahallesi Topallı deresi mevkiinde bulunan balık işleme ve soğuk hava deposunun içerisinde işçilerin bulunduğu sırada büyük bir patlamayla beraber yangın çıktı.

Çıkan yangında işçiler tahliye edilirken, Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Giresun Belediyesi, Esynesil, Görele, Çavuşlu ve komşu ilçe belediyelerden gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürme çalışmaları başlatıldı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alınırken, soğutma çalışmalarının başlatıldı. Diğer taraftan vatandaşların desteğiyle balık işleme tesisindeki yanıcı maddelerin de boşaltılması için çalışmalar sürüyor.

Olayda herhangi bir yaralanma ve can kaybı olmazken, büyük ölçüde maddi hasar meydana geldiği belirtildi.

#Giresun #yangın #balık tesisi

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!