Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 21°C
Bizi Takip Edin
12 Mart 2025 - 15:47

Giresun’da altyapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Giresun Belediyesi şehir genelinde altyapı çalışmalarını sürdürüyor.

0 Okunma 0 Paylaşım
Giresun’da altyapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Belediye Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından, belirlenen noktalarda yapılan çalışmalarla birlikte sorunlar giderilerek, altyapı daha güçlü hale getiriliyor.

Bu kapsamda, ekipler tarafından; Organize Sanayi Bölgesinde terfi hattı çalışması, Güre Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda içme suyu terfi hattı, Gaziler Mahallesi Soma Sokak’ta yeni su şebeke hattı çalışması, Aksu Mahallesi Mehmet İzmen Caddesi’nde kanalizasyon bağlantı hattı çalışması ve yine Aksu Mahallesi TOKİ köprüsü mevkiinde yeni içme suyu kuyusu açma çalışmasa yürütülüyor. Çalışmaların en kısa zamanda tamamlanmasının hedeflendiği belirtildi.

Belediye yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı ağırlıklı olarak gerçekleştirilen çalışmalarla birlikte Giresun’da sorunsuz bir altyapı oluşturmaya çalışıldığı bildirildi.

#Giresun Belediyesi #altyapı çalışması #Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!