Giresun'da 9 ayda 701 çiftin nikahı kıyıldı
Giresun Belediyesi Evlendirme Memurluğu hayatlarını birleştirmeye karar veren çiftlerin nikah işlemlerini gerçekleştiriyor.
Giresun Belediyesi Evlendirme Memurluğu hayatlarını birleştirmeye karar veren çiftlerin nikah işlemlerini gerçekleştiriyor.
Bu kapsamda, Nisan- Aralık tarihleri arasında 35’i yabancı olmak üzere toplam 701 çiftin nikahları kıyıldı.


Mutlu bir yuva kurmak için Giresun Belediyesi’ne müracaat eden çiftlerin işlemleri yapılan evrak incelemelerinin ardından kısa süre içerisinde tamamlanarak nikah randevusu veriliyor ve akitleri gerçekleştiriliyor.
Çiftlerin nikahları talepleri doğrultusunda Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse veya görevlendirilen nikah memurunun katılımı ile Belediye Nikah Dairesi’nde veya düğün törenlerinin gerçekleşmiş olduğu salonlarında kıyılıyor.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Motorinde Büyük İndirim Beklentisi
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler







