Giresun’da 2020 Dönemi TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı

EĞİTİM 02.10.2021 - 18:13, Güncelleme: 02.10.2021 - 18:13 4809+ kez okundu.
 

Giresun’da 2020 Dönemi TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı

4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında 2020 döneminde başvuruları kabul edilen ancak salgın nedeniyle ertelenen TÜBİTAK Bilim Fuarları belirlenen takvim çerçevesinde okullar tarafından düzenlenmeye başlandı.
Bu kapsamda, Giresun Fen Lisesinin 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları açıldı. Öğrenciler tarafından danışman öğretmenleri rehberliğinde hazırlanan araştırma ve uygulamalara yer verilen fuarın açılışı, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Fazlı Çiçek, Önder Kılıç, Murat Yavuz, Şakir Marancı ve Recep Celep ile okul ve kurumlardan yönetici, öğretmen ve öğrencilerin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Açılış kurdelesinin kesilmesini takiben sergilenen çalışmaların yer aldığı stantlar, davetliler tarafından tek tek gezilirken, projeler hakkında öğrenci ve öğretmenler tarafından da bilgiler sunuldu. İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, TÜBİTAK proje faaliyetlerinin öğrencilerin bilimsel araştırma yapmaya teşvik edilmesi, takım çalışması, proje hazırlama becerilerini ve ortaya çıkan çalışmaları sunmaları açısından önemli olduğunu vurguladı. Yüz yüze eğitimin başlamasıyla hareketlenen okulların bilim fuarları ile şenlendiğini dile getirerek, fuarların hazırlık, başvuru ve düzenlenmesinde süreçlerinde emeği geçen okul müdürlerine, öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. Okulların salgın tedbirleri çerçevesinde ertelenen 2020 yılı TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları 2021-2022 eğitim öğretim yılı güz döneminde sergilenmeye devam edeceği söylendi.  
4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında 2020 döneminde başvuruları kabul edilen ancak salgın nedeniyle ertelenen TÜBİTAK Bilim Fuarları belirlenen takvim çerçevesinde okullar tarafından düzenlenmeye başlandı.

Bu kapsamda, Giresun Fen Lisesinin 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları açıldı.

Öğrenciler tarafından danışman öğretmenleri rehberliğinde hazırlanan araştırma ve uygulamalara yer verilen fuarın açılışı, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Fazlı Çiçek, Önder Kılıç, Murat Yavuz, Şakir Marancı ve Recep Celep ile okul ve kurumlardan yönetici, öğretmen ve öğrencilerin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Açılış kurdelesinin kesilmesini takiben sergilenen çalışmaların yer aldığı stantlar, davetliler tarafından tek tek gezilirken, projeler hakkında öğrenci ve öğretmenler tarafından da bilgiler sunuldu.

İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, TÜBİTAK proje faaliyetlerinin öğrencilerin bilimsel araştırma yapmaya teşvik edilmesi, takım çalışması, proje hazırlama becerilerini ve ortaya çıkan çalışmaları sunmaları açısından önemli olduğunu vurguladı. Yüz yüze eğitimin başlamasıyla hareketlenen okulların bilim fuarları ile şenlendiğini dile getirerek, fuarların hazırlık, başvuru ve düzenlenmesinde süreçlerinde emeği geçen okul müdürlerine, öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Okulların salgın tedbirleri çerçevesinde ertelenen 2020 yılı TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları 2021-2022 eğitim öğretim yılı güz döneminde sergilenmeye devam edeceği söylendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.