Giresun’a asfalt bakım ve onarım aracı

GÜNDEM 16.06.2022 - 14:47, Güncelleme: 16.06.2022 - 14:47 6666+ kez okundu.
 

Giresun’a asfalt bakım ve onarım aracı

Giresun Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla araç filosuna bir asfalt bakım ve tamir aracı kattı.
Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesine katılan araçla birlikte belediye hizmet kalitesi ve kapasitesinin artırma yolunda önemli bir adım atmış oldu. Yeni alınan araç; trafiğe açık asfalt yollarda tamir ve bakım gerektiren alanların, asfalt yol yapımına uygun olarak tamir ve bakım işini yapan motorlu bir taşıt olmakla beraber, kendinden ısıtmalı olduğu için asfaltın yüksek ısıda muhafaza edilip özelliğini korurken, yapılan yama çalışması daha kaliteli oluyor. Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yaptığı açıklamada, Giresunlu’ya daha kaliteli hizmet sunabilmek için araç parkını güçlendirmeye devam edeceklerini belirterek: “Kendi imkanlarımızı güçlendirerek şehrimize hizmet etmeyi sürdürüyoruz. Bu nedenle araç ve ekipmanlarımıza da her geçen gün daha fazla nitelik kazandırıyoruz. Araç filomuza dahil ettiğimiz, yol bakım ve onarımında ihtiyaç duyduğumuz asfalt tamir ve onarım aracımızda bunlardan biri oldu. Gayet işleyişli ve kullanışlı bir araç. Şehrimizin ulaşım ağını geliştirmede kullanacağımız bu araç yol güzergahlarındaki sorunları hızlı, uzun vadeli ve daha modern görünümüyle çözüme kavuşturmuş olacak. Şehrimize hayırlı olsun.” dedi.
Giresun Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla araç filosuna bir asfalt bakım ve tamir aracı kattı.

Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesine katılan araçla birlikte belediye hizmet kalitesi ve kapasitesinin artırma yolunda önemli bir adım atmış oldu.

Yeni alınan araç; trafiğe açık asfalt yollarda tamir ve bakım gerektiren alanların, asfalt yol yapımına uygun olarak tamir ve bakım işini yapan motorlu bir taşıt olmakla beraber, kendinden ısıtmalı olduğu için asfaltın yüksek ısıda muhafaza edilip özelliğini korurken, yapılan yama çalışması daha kaliteli oluyor.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yaptığı açıklamada, Giresunlu’ya daha kaliteli hizmet sunabilmek için araç parkını güçlendirmeye devam edeceklerini belirterek: “Kendi imkanlarımızı güçlendirerek şehrimize hizmet etmeyi sürdürüyoruz. Bu nedenle araç ve ekipmanlarımıza da her geçen gün daha fazla nitelik kazandırıyoruz. Araç filomuza dahil ettiğimiz, yol bakım ve onarımında ihtiyaç duyduğumuz asfalt tamir ve onarım aracımızda bunlardan biri oldu. Gayet işleyişli ve kullanışlı bir araç. Şehrimizin ulaşım ağını geliştirmede kullanacağımız bu araç yol güzergahlarındaki sorunları hızlı, uzun vadeli ve daha modern görünümüyle çözüme kavuşturmuş olacak. Şehrimize hayırlı olsun.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.