Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 21°C
Bizi Takip Edin
26 Şubat 2026 - 10:08

Giresun Valisi Koç, huzurevi sakinleriyle iftarda

Giresun’da Ramazan ayının manevi iklimi, Giresun Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlenen iftar programıyla yaşatıldı.

0 Okunma 0 Paylaşım
Giresun Valisi Koç, huzurevi sakinleriyle iftarda

Giresun Valisi Mustafa Koç ve eşi Neslihan Gül Koç, huzurevi sakinleriyle aynı sofrada buluşarak Ramazan’ın birlik, beraberlik ve paylaşma ruhuna ortak oldu.

Huzurevi sakinleriyle Ramazan bereketi paylaşıldı

Giresun Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar programına; Vali Koç ve eşi Neslihan Gül Koç’un yanı sıra Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Yakınoğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ender Yanık, Giresun İl Müftüsü Selçuk Kılıçbay, huzurevi sakinleri ve kurum çalışanları katıldı.

Program kapsamında Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı ve ardından dua edildi. İftar vaktinin gelmesiyle birlikte huzurevi sakinleriyle aynı sofrada oruçlar açıldı, Ramazan ayının dayanışma ve paylaşma iklimi hep birlikte hissedildi.

Vali Koç’tan yaşlılara yakın ilgi

İftar programı boyunca huzurevi sakinleriyle yakından ilgilenen Vali Mustafa Koç ve eşi Neslihan Gül Koç, yaşlılarla sohbet ederek onların taleplerini dinledi. Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen programda, Ramazan’ın bereketi ve gönül birlikteliği ön plana çıktı.

 

#Giresun #Vali #huzurevi #iftar #Ramazan

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!