Giresun Sanatta Zirveye Yükseldi
Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından 12 Mart Mehmet Akif Ersoy’u Anma Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Korkma, Gençliğin Ruhu Burada" temalı resim yarışmasında Giresun’a büyük bir gurur geldi.
Tirebolu Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) Resim Öğretmeni Gökhan Memiş, görsel sanatlar öğretmenleri arasında düzenlenen ulusal çaplı yarışmada Türkiye 2’ncisi seçilerek önemli bir başarıya imza attı.
İstiklal Marşı’nın ruhunu ve Mehmet Akif Ersoy’un fikir dünyasını tuvallere yansıtan yarışmada, Memiş’in eseri seçici kurul tarafından ödüle layık görüldü.
Türkiye genelindeki resim öğretmenlerinin katılım sağladığı bu prestijli organizasyonda elde edilen derece, Giresun eğitim camiasında ve Tirebolu ilçesinde büyük sevinçle karşılandı.
Milli birlik ve beraberlik şuurunu sanatsal bir bakış açısıyla harmanlayan Memiş, ödülünü Ankara’da düzenlenecek törenle alacak.

Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Gülnaz Bay vefat etti
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Bulancak’ta gece yarısı deprem!




Son Haberler
Giresun’dan Türkiye şampiyonluğu çıktı! Caner Çukur zirvede



