Giresun Hamdi Bozbağ’da 6 ortaklı bir proje

EĞİTİM 11.06.2021 - 17:15, Güncelleme: 11.06.2021 - 17:15 2825+ kez okundu.
 

Giresun Hamdi Bozbağ’da 6 ortaklı bir proje

Giresun Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi’nde *Die Zeit verândert sich aber etwas bleibt gleich İsimle Almanca proje İspanya dan 1, İtalyadan 2 ve Türkiye den 3 olmak üzere toplamda 6 ortaklı bir kültür projesidir.
*Deutschlernen Durch die neuen Normen in Corona isimli proje Slovakya dan 1, Polonya dan 1 ve Türkiye den 7 toplamda 9 ortaklı bilişim projesidir  *T.e.a.m Tolle ise İtalya dan 1 Türkiye den 2 toplam 3 ortaklı kültür projesidir. Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi Almanca Öğretmeni Yasemin Karaeli Aslan yaptığı açıklamada:’’Tüm projelerimizdeki amacımız öğrencilerimizin yeni öğrendiği Almanca yı sevmeleri, neden Almanca öğreniyoruz sorularına cevap aramak ve farklı ülke ve kültürleri tanırken ortak iletişim dili olarak Almancayı kullanarak hem dilin somut kullanımını görmeleri hem de teoride öğrendiklerini pratikte kullanarak bu dilde özgüven kazanmalarını sağlamaktır. Projelerimizin tamamında okulumuz Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi kurucu ortak olarak görev yapmış ve 3 projede yaklaşık 65 öğrenci ile çalışmıştır. Projelerimiz boyunca öğrencilerimize özellikle  Korona döneminde bağımlısı oldukları teknolojiyi faydalı şekilde kullanmalarına sağlamak ve farklı yöntem ve tekniklerle onların teknoloji bilgilerini Web2 araçlarıyla desteklemeye çalıştık  Tüm bunları yaparken de zor olarak önyargıyla yaklaşılan Almancayı kolay ve eğlenceli kılmayı başardık; bunu da projelerimiz sonrasında yaptığımız öğrence ve Veli anketleri sonuçlarına göre söylemek mümkündür. Öğrencilerimiz önümüzdeki eğitim-öğretim yılında yeni bir projede çalışmak için hazır olduklarını söylediler.’’dedi.  Haber: Erol Küçük
Giresun Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi’nde *Die Zeit verândert sich aber etwas bleibt gleich İsimle Almanca proje İspanya dan 1, İtalyadan 2 ve Türkiye den 3 olmak üzere toplamda 6 ortaklı bir kültür projesidir.

*Deutschlernen Durch die neuen Normen in Corona isimli proje Slovakya dan 1, Polonya dan 1 ve Türkiye den 7 toplamda 9 ortaklı bilişim projesidir 

*T.e.a.m Tolle ise İtalya dan 1 Türkiye den 2 toplam 3 ortaklı kültür projesidir.

Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi Almanca Öğretmeni Yasemin Karaeli Aslan yaptığı açıklamada:’’Tüm projelerimizdeki amacımız öğrencilerimizin yeni öğrendiği Almanca yı sevmeleri, neden Almanca öğreniyoruz sorularına cevap aramak ve farklı ülke ve kültürleri tanırken ortak iletişim dili olarak Almancayı kullanarak hem dilin somut kullanımını görmeleri hem de teoride öğrendiklerini pratikte kullanarak bu dilde özgüven kazanmalarını sağlamaktır.

Projelerimizin tamamında okulumuz Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi kurucu ortak olarak görev yapmış ve 3 projede yaklaşık 65 öğrenci ile çalışmıştır.

Projelerimiz boyunca öğrencilerimize özellikle  Korona döneminde bağımlısı oldukları teknolojiyi faydalı şekilde kullanmalarına sağlamak ve farklı yöntem ve tekniklerle onların teknoloji bilgilerini Web2 araçlarıyla desteklemeye çalıştık 

Tüm bunları yaparken de zor olarak önyargıyla yaklaşılan Almancayı kolay ve eğlenceli kılmayı başardık; bunu da projelerimiz sonrasında yaptığımız öğrence ve Veli anketleri sonuçlarına göre söylemek mümkündür.

Öğrencilerimiz önümüzdeki eğitim-öğretim yılında yeni bir projede çalışmak için hazır olduklarını söylediler.’’dedi. 

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.