24 Mayıs 2012 - 17:45 - Güncellenme: 30 Ekim 2020 - 19:15
G: 30 Ekim 2020 - 19:15
Giresun gabuğunu gırdı
Hafta sonu gerçekleştirilen ve müthiş bir hava yaşanan...
...6. Giresun Günleri’nin önderi olan Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan, gazetemizi ziyaret etti.
Giresun Günleri ile Giresun’un tüm dünyaya açılarak Giresun’un gabuğunu gırdığını ifade eden Başkan Turan, “Annemim mezarı üzerine gitmeden İstanbul’a gittim. Çünkü yüz binlerce insanı oraya çağırdık, o yüz binlerce insanı yalnız bırakamazdım” dedi.
Giresun için muhteşem bir tanıtım olduğunu ifade eden Turan, “6.’sını gerçekleştirdiğimiz Giresun Günleri, Giresunluların gücünü ortaya çıkarmıştır. Giresun olarak ne kadar büyük bir kitleye hitap ettiğimiz bu etkinlikte daha da gün yüzüne çıkmıştır. Bu etkinliğimizle Giresun’un adını tüm dünya belleğine kazımıştır. Yapılan etkinliğimizle Giresun’un kalbi İstanbul’da attı. Bütün dünya Giresun’u konuştu. Bu gurur bizi müthiş derecede memnun etti. Bu organizasyona katılarak bizleri yalnız bırakmayan devlet bakanlarımıza, milletvekillerimize, siyasi parti temsilcilerimize, federasyon başkanlarımıza, dernek başkanlarımıza, Giresun dışında ki diğer hemşerilerimize ve Giresunlu hemşerilerimize sonsuz teşekkürlerimiz sunarız. Unutmadan belirtmeliyim ki bu organizasyonda gece-gündüz demeden canla başla çalışarak Giresun’un tanıtımını en iyi şekilde yapmak için uğraşan bütün arkadaşlarıma şükranlarımı sunarım. Desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanlarımıza ve Giresun Valiliğine de teşekkür ederim” dedi.
Yapılan organizasyonun Giresun için çok önemli olduğuna da değinen Turan, “Kimseyle alıp veremediğimiz yok. Amacımız Giresun’umuzu tanıtmak. Bunu da en iyi şekilde başardığımıza inanıyoruz. Benim için tek bir şey vardır. O da Giresun’u en iyi şekilde tanıtabilmektir”
Yorumlar
+ Yorum Yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş ve tüm sorumluluğu üstlenmiş olursunuz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir

Bulancakspor A Takımı için yetenek avı! Gençlere büyük fırsat!

Giresun’da Mobil Kanser Tarama hizmeti Çanakçı’da sürüyor

Sessiz Yaşlanma Dönemi Başladı!

Giresun'da temizlik mesaisi devam ediyor

Başkan Fuat Köse dolmuşçu esnafıyla kahvaltıda buluştu
Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler

AK Parti Giresun İl Başkanı Alkan, Genç ve Dinamik ekibini açıkladı

Bulancak’ta Sanatın Yeni Adresi, Erdinç Ekmekçi Sanat Akademisi

CHP Giresun İl Başkanlığına Karaibrahim atandı

Prof. Dr. Güzel’in öğrencilik hayalindeki başarısının hikayesi



