Giresun Fen Lisesi’ne ödül

EĞİTİM 10.06.2022 - 15:39, Güncelleme: 10.06.2022 - 15:39 4383+ kez okundu.
 

Giresun Fen Lisesi’ne ödül

53. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nın ödül töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.
TÜBİTAK tarafından 53.’sü düzenlenen yarışmaya bu yıl, ülke genelindeki 3.453 liseden, 37.283 öğrencinin hazırladığı 25 bin 95 proje başvurusu yapıldı.  Giresun olarak bölge değerlendirmelerinde Finalist olarak belirlenen iki proje Türkiye Final Yarışmasına katıldı. Yarışmada jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucu; Tarih alanında Giresun Fen Lisesi öğrencileri Gökçen Köksal, Nedime İpşir ve Ayşe Sıla Kara'nın, öğretmenleri Neslihan Sarı danışmanlığında hazırladıkları ‘GİRESUN'UN KAYBOLMUŞ MUVAKKITHANESİ VE MUVAKKİTLERİ’ isimli projesi teşvik  Ödülü'ne layık görüldü.  İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, öğrencilerin ulusal düzeydeki başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirirken, yarışmaya katılan ve dereceye giren tüm projelerin hazırlık, başvuru ve yarışma süreçlerinde özverili çalışma gösteren okul müdürlerini, öğrencilere danışmanlık yapan öğretmenlere ve özellikle proje çalışmalarını yürüten öğrencilere ve ailelerini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Haber: Erol Küçük Foto : İl Milli Eğitim  
53. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nın ödül töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

TÜBİTAK tarafından 53.’sü düzenlenen yarışmaya bu yıl, ülke genelindeki 3.453 liseden, 37.283 öğrencinin hazırladığı 25 bin 95 proje başvurusu yapıldı. 

Giresun olarak bölge değerlendirmelerinde Finalist olarak belirlenen iki proje Türkiye Final Yarışmasına katıldı. Yarışmada jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucu; Tarih alanında Giresun Fen Lisesi öğrencileri Gökçen Köksal, Nedime İpşir ve Ayşe Sıla Kara'nın, öğretmenleri Neslihan Sarı danışmanlığında hazırladıkları ‘GİRESUN'UN KAYBOLMUŞ MUVAKKITHANESİ VE MUVAKKİTLERİ’ isimli projesi teşvik  Ödülü'ne layık görüldü. 

İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, öğrencilerin ulusal düzeydeki başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirirken, yarışmaya katılan ve dereceye giren tüm projelerin hazırlık, başvuru ve yarışma süreçlerinde özverili çalışma gösteren okul müdürlerini, öğrencilere danışmanlık yapan öğretmenlere ve özellikle proje çalışmalarını yürüten öğrencilere ve ailelerini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Haber: Erol Küçük

Foto : İl Milli Eğitim

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.