‘Giresun daha da güzelleşecek’

GÜNDEM 13.06.2022 - 20:09, Güncelleme: 13.06.2022 - 20:09 5516+ kez okundu.
 

‘Giresun daha da güzelleşecek’

AK Parti İl Başkanı Kenan Tatlı başkanlığında Giresun İl Özel idare Binasında muhtarlarla toplantı yapıldı.
AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, muhtarlarla her zaman bir araya gelerek mahalle ve köylerde sorunlarının giderilmesi için sık sık değerlendirme ve istişare toplantıları gerçekleştirdiklerini kaydetti. Giresun’a yapılacak yatırım ve projelerle Giresun’un daha da güzelleşeceğini ve hemşerileri için var gücüyle çalıştıklarını ifade eden Başkan Tatlı, toplantıya katılanlara teşekkür etti. Toplantıya AK Parti Giresun Milletvekilleri Av. Kadir Aydın, Av. Sabri Öztürk, İl Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim Karaca, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Şahin, İl Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Başer, merkez ilçe köy ve mahalle muhtarları katıldı.
AK Parti İl Başkanı Kenan Tatlı başkanlığında Giresun İl Özel idare Binasında muhtarlarla toplantı yapıldı.

AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, muhtarlarla her zaman bir araya gelerek mahalle ve köylerde sorunlarının giderilmesi için sık sık değerlendirme ve istişare toplantıları gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Giresun’a yapılacak yatırım ve projelerle Giresun’un daha da güzelleşeceğini ve hemşerileri için var gücüyle çalıştıklarını ifade eden Başkan Tatlı, toplantıya katılanlara teşekkür etti.

Toplantıya AK Parti Giresun Milletvekilleri Av. Kadir Aydın, Av. Sabri Öztürk, İl Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim Karaca, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Şahin, İl Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Başer, merkez ilçe köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.