GİRESUN, BÜROKRATLAR İÇİN SEFERBER OLACAK!

SİYASET 28.07.2022 - 17:43, Güncelleme: 28.07.2022 - 17:43 5042+ kez okundu.
 

GİRESUN, BÜROKRATLAR İÇİN SEFERBER OLACAK!

Geçtiğimiz aylarda vekaleten yürüttüğü DSİ Genel Müdürlüğü görevi sona eren Kaya Yıldız’ın ardından şimdi de Orman Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkaya’nın görevden alınması Giresunluları harekete geçirdi.
Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği öncülüğünde başlatılan bir çalışmayla Giresun merkez, Bulancak ve Keşap’ta bulunan STK’lar ve Muhtarlarla bir araya gelmeye hazırlanan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ilgili bakanlara mektup yazarak Giresunlu Bürokratların sahipsiz olmadığını dile getirecekler. Pazartesi günü yapılacağı öğrenilen toplantıda, bir komisyon kurularak ilgili bakanlara ulaşılacağı ve Giresun’un bürokratlarına yapılan haksızlıklara son verilmesi istenilecek. Bilindiği üzere Türkiye’nin birçok bölgesinde yaşanan afetlerde DSİ olarak Genel Müdür hemşehrimiz Kaya Yıldız, gece gündüz mesai mefhumu gözetmeksizin ekiplerinin başında durarak görevini layıkıyla yapan bir isimdi. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Giresun’da da yaptığı hizmetlerle adından söz ettiren Kaya Yıldız, yine yayla projeleri ve tabiat parkları projeleri ile adından söz ettiren Mustafa Özkaya ve daha önce görevlerinden alınan Ortaöğretim Genel Müdürü Ercan Türk gibi isimlerin sahipsizlik yüzünden görevden alınmalarının önüne geçilmesi ve gerekiyorsa görevlerine iade edilmesi için başlatılan çalışmaların Giresun adına olumlu geçmesini diliyoruz.
Geçtiğimiz aylarda vekaleten yürüttüğü DSİ Genel Müdürlüğü görevi sona eren Kaya Yıldız’ın ardından şimdi de Orman Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkaya’nın görevden alınması Giresunluları harekete geçirdi.

Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği öncülüğünde başlatılan bir çalışmayla Giresun merkez, Bulancak ve Keşap’ta bulunan STK’lar ve Muhtarlarla bir araya gelmeye hazırlanan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ilgili bakanlara mektup yazarak Giresunlu Bürokratların sahipsiz olmadığını dile getirecekler.

Pazartesi günü yapılacağı öğrenilen toplantıda, bir komisyon kurularak ilgili bakanlara ulaşılacağı ve Giresun’un bürokratlarına yapılan haksızlıklara son verilmesi istenilecek.

Bilindiği üzere Türkiye’nin birçok bölgesinde yaşanan afetlerde DSİ olarak Genel Müdür hemşehrimiz Kaya Yıldız, gece gündüz mesai mefhumu gözetmeksizin ekiplerinin başında durarak görevini layıkıyla yapan bir isimdi.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Giresun’da da yaptığı hizmetlerle adından söz ettiren Kaya Yıldız, yine yayla projeleri ve tabiat parkları projeleri ile adından söz ettiren Mustafa Özkaya ve daha önce görevlerinden alınan Ortaöğretim Genel Müdürü Ercan Türk gibi isimlerin sahipsizlik yüzünden görevden alınmalarının önüne geçilmesi ve gerekiyorsa görevlerine iade edilmesi için başlatılan çalışmaların Giresun adına olumlu geçmesini diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.