Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 25°C
Bizi Takip Edin
04 Mayıs 2026 - 10:20

Giresun Belediyesi Standında Kültür, Lezzet ve Yoğun İlgi

İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde Giresun Federasyonu tarafından düzenlenen 18. Giresun Günleri coşkulu atmosferiyle devam ederken,

0 Okunma 0 Paylaşım
Giresun Belediyesi Standında Kültür, Lezzet ve Yoğun İlgi

Giresun Belediyesi de açtığı stantla etkinlikte renk katıyor. Giresun’un kültürel değerlerinin, yöresel lezzetlerinin ve tanıtım faaliyetlerinin ön plana çıktığı organizasyon, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Bakan Osman Aşkın Bak’tan ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Giresun Belediyesi standını ziyaret etti. Bakan Bak’ı Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse karşıladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Köse, Bakan Bak’a Giresun’un simgesi olan fındık ve çeşitli yöresel ürünlerden oluşan hediye sepeti takdim etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Giresun’un tanıtımına yönelik çalışmalar hakkında da bilgi verildi.

Protokol ve önemli isimler standı ziyaret etti

Etkinlik kapsamında Giresun Belediyesi standı birçok önemli ismi ağırladı. İstanbul Valisi Davut Gül, TBMM İdari Amiri ve İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Giresun Milletvekilleri Elvan Işık Gezmiş, Ali Temür, Nazım Elmas, Ertuğrul Gazi Konal, Giresun Valisi Mustafa Koç, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Şahin, Kültür ve Turizm İl Müdürü Erdem Kılavuz, CHP Giresun İl Başkanı Gökhan Şenyürek, AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, MHP Giresun İl Başkanı Salih Akgün ve çok sayıda siyasi parti temsilcisi, ilçe ve belde belediye başkanları ve STK temsilcileri belediye standını ziyaret etti.

Vatandaşlardan yoğun ilgi

Giresun Belediyesi standı, yalnızca protokolün değil vatandaşların da yoğun ilgisiyle karşılaştı. Gün boyunca standı ziyaret eden vatandaşlar, Giresun’a özgü ürünleri yakından inceleme fırsatı bulurken, belediyenin tanıtım çalışmalarını da ilgiyle takip etti.

Halk oyunları gösterileri beğeni topladı

Giresun Belediye Konservatuvarı Halk Oyunları Topluluğu tarafından stant önünde sergilenen gösteriler, etkinliğe ayrı bir renk kattı. Yöresel halk oyunları, izleyenler tarafından büyük beğeni ve alkış aldı.

Başkan Köse stantları tek tek gezdi

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, etkinlik alanında kurulan belediye, STK ve yöresel ürün stantlarını da ziyaret etti. Görevlilere kolaylıklar dileyen Başkan Köse, vatandaşlarla sohbet ederek onların görüş ve taleplerini dinledi.

“Giresun’u en iyi şekilde tanıtıyoruz”

Başkan Köse, Giresun’un değerlerini İstanbul’da en iyi şekilde tanıtmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, organizasyona katkı sunan herkese teşekkür etti.

Giresun Günleri, hemşehrileri bir araya getirirken kentin kültürel zenginliklerini geniş kitlelere ulaştırmaya devam ediyor.

#18. Giresun Günleri #İstanbul Atatürk Havalimanı #Millet Bahçesi

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!