Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 21°C
Bizi Takip Edin
25 Kasım 2019 - 16:41 - Güncellenme: 30 Ekim 2020 - 19:16 G: 30 Ekim 2020 - 19:16

Giresun Belediyesi sporla sosyalleşiyor

Giresun Belediyesi personellerinden ve 20 gün önce genç yaşta hayata gözlerini yuman rahmetli Hüseyin Aydın anısına düzenlenen ve 4 Kasım Pazartesi günü başlayan turnuva, 22 Kasım Cuma oynanan final maçlarının ardından son buldu.

0 Okunma 0 Paylaşım
Giresun Belediyesi sporla sosyalleşiyor

Turnuvaya Makine İkmal Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü, Fen işleri Müdürlüğü, Mezarlıklar Müdürlüğü ve Yazı İşleri Müdürlüğü birimleri katıldılar.

Turnuvanın final maçlarını izlemeye Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun yanı sıra Belediye Başkan Vekili Hasan Yılmaz, Başkan Yardımcısı Osman Öden, birim müdürleri ve personeller katıldı.

Final maçlarında Mali Hizmetler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü karşı karşıya geldi. Oynanan maçı 5-1’lik kazanan Mali Hizmetler Müdürlüğü turnuvanın 3’üncüsü oldu. Daha sonra şampiyonluk maçında için Mezarlıklar Müdürlüğü ile İtfaiye Müdürlüğü sahaya çıktı. Oldukça çekişmeli ve bir o kadarda centilmence geçen maçı Mezarlıklar Müdürlüğü 4-3 alarak turnuvanın şampiyonu oldu.

Final maçlarının tamamlanmasının ardından kupa ve ödül törenine geçildi. Hüseyin Aydın anısına düzenlenen turnuvanın şampiyonluk maçlarını izlemek için gelen Dilek Aydın’a, Hüseyin Aydın’ın belediyeye verdiği hizmetleri anısına plaket takdim eden Başkan Şenlikoğlu ayrıca çocukları Elif ve Taha’ya ise forma hediye etti.

 

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!