Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 25°C
Bizi Takip Edin
03 Ağustos 2025 - 19:48 - Güncellenme: 03 Ağustos 2025 - 20:35 G: 03 Ağustos 2025 - 20:35

Giresun Ata Parti’den şehit ailesine taziye

Ata Parti Giresun İl Başkanı Ümran İlbilge Haliloğlu Turgut, Hatay’ın İskenderun ilçesinde vatani görevini yaparken şehit olan asker Semih Erdoğan’ın Bulancak’taki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

0 Okunma 0 Paylaşım
Giresun Ata Parti’den şehit ailesine taziye

Şehit annesi Ayşe Çolak Erdoğan, babası Nevzat Erdoğan, kardeşi Çetin Erdoğan ile aile bireylerine başsağlığı dileyen Turgut, acılarını paylaştıklarını ve parti olarak her zaman yanlarında olacaklarını ifade etti. 
Başkan Turgut, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, “Ordumuz Türk ulusunun gözbebeğidir. Böyle acı bir olayın yaşanması  hepimizi derinden üzmüştür. Acılı ailemizin her süreçte yanında olacağız.” dedi.
Semih Erdoğan’ın aşırı su kaybına bağlı çoklu organ yetmezliği nedeniyle bir arkdaşıyla birlikte şehit olduğunu hatırlatan Ümran İlbilge Haliloğlu Turgut, şunları söyledi: “evladımızın bu şekilde şehit olması acımızı bir kat daha artırdı. Ölüme neden olan süreçte neler yaşandığının, sorumluların kimler olduğunun kapsamlı ve şeffaf biçimde ortaya çıkarılmasını istiyoruz. Askerlere 40 derecenin üzerinde bir sıcaklıkta eğitim yaptırıldığı ve ardından da ceza olarak su içirilmediği iddilalarını ciddi buluyoruz. Soruşturmanın biran önce sonuçlanmasını sorumluların bulunarak haklarında gerekli işlemlerin yapılmasını istiyoruz” . 
Ziyarette Ata Parti Bulancak İlçe Başkanı Nihal Özkan ve il yöneticileri ,Volkan Algül, Turgay Alkan , Filiz İkbal Met  Dumlu da hazır bulundu.

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!