Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 25°C
Bizi Takip Edin
09 Aralık 2024 - 17:23 - Güncellenme: 09 Aralık 2024 - 17:46 G: 09 Aralık 2024 - 17:46

Gezmiş: 'Giresun’un geleceği için ortak akıl ve Giresunluluk bilinci şart'

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, Giresun'un gelişip kalkınması için siyasilerin, yerel ve genel yönetimin ve de iş çevrelerinin ortak akılla çalışma yapmasını önerdi.

0 Okunma 0 Paylaşım

Milletvekili Gezmiş Giresun Kalesi'nde çekip, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “Yeşille mavinin dans ettiği, adası, kalesi, yaylaları ile bir turizm kenti olan Giresun’um. Fındığın başkenti, kirazın anayurdu olan güzel şehrimizin gelişip kalkınması için Giresunluluk bilinciyle, siyasiler ve iş insanları ortak akılla hareket etmeli, kapanan fabrikaların yeniden açılmasını, her yönden ciddi adımlar atılmasını sağlamalıyız. Bu şehrin geleceğine sahip çıkmak hepimizin boynunun borcudur. Ne güzelsin memleketim”

#lvan Işık Gezmiş #Giresun #Giresun Kalkınma #CHP Giresun Milletvekili #Giresun Kalesi #Giresun turizm #fındık #kiraz #Giresun gelişimi #Giresun iş çevreleri #ortak akıl #yerel yönetim #Giresun ekonomisi

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!