Gerçek bir dostluk örneği

GÜNDEM 24.06.2021 - 17:32, Güncelleme: 24.06.2021 - 17:32 4519+ kez okundu.
 

Gerçek bir dostluk örneği

Eski Bulancak Lisesi efsane Müdürü Ali Güneş ile Gökçeali Köyü’nden İzzet Seyhan’ın dostlukları 25 yıldan bu yana sürüyor.
Eski Bulancak Lisesinin emekli Müdürü Ali Güneş gazetemize yaptığı açıklamada; “İzzet ile dostluğumuz 25 yıl öncesine dayanıyor. Her yerde beraberiz. Emekliliğimizi yaşıyoruz. Dost, zor zamanımızda elimizden tutup bizi kaldırabilecek kişidir. Her insanın hayatında mutlaka gerçek bir dosta ihtiyacı vardır. Hem güzel günlerde mutluluğumuzu paylaşan hem de zor günlerimizde sıkıntımızı hafifletmemize yardımcı olan kişiler gerçek dostlarımızdır. İşte İzzet kardeşimde ender insanlardan biri benim için” dedi. İzzet Seyhan ise; “İnsanın hayatında birçok arkadaşı, çevresinde pek çok yakını bulunur. Ancak bu insanların hepsi dost değildir. Dost dediğin bizi karşılıksız sever. Dost yanımızda olmasa da varlığını bildiğimiz, yanımızda hissettiğimiz kişidir. İnsanın öyle anları olur ki bazen karanlıklarda kaybolur. Tüm dünya üstüne geliyormuş gibi hisseder, kişi kötü anlarında ne yapacağını bilemez. Ancak gerçek bir Ali Güneş gibi dostunuz varsa böyle bir durumda o sizi alıp aydınlıklara çıkarır, sıkıntılarınızı paylaşarak içinizi rahatlatır” diye konuştu.   Haber: Erol Küçük
Eski Bulancak Lisesi efsane Müdürü Ali Güneş ile Gökçeali Köyü’nden İzzet Seyhan’ın dostlukları 25 yıldan bu yana sürüyor.

Eski Bulancak Lisesinin emekli Müdürü Ali Güneş gazetemize yaptığı açıklamada; “İzzet ile dostluğumuz 25 yıl öncesine dayanıyor. Her yerde beraberiz. Emekliliğimizi yaşıyoruz. Dost, zor zamanımızda elimizden tutup bizi kaldırabilecek kişidir. Her insanın hayatında mutlaka gerçek bir dosta ihtiyacı vardır. Hem güzel günlerde mutluluğumuzu paylaşan hem de zor günlerimizde sıkıntımızı hafifletmemize yardımcı olan kişiler gerçek dostlarımızdır. İşte İzzet kardeşimde ender insanlardan biri benim için” dedi.

İzzet Seyhan ise; “İnsanın hayatında birçok arkadaşı, çevresinde pek çok yakını bulunur. Ancak bu insanların hepsi dost değildir. Dost dediğin bizi karşılıksız sever. Dost yanımızda olmasa da varlığını bildiğimiz, yanımızda hissettiğimiz kişidir. İnsanın öyle anları olur ki bazen karanlıklarda kaybolur. Tüm dünya üstüne geliyormuş gibi hisseder, kişi kötü anlarında ne yapacağını bilemez. Ancak gerçek bir Ali Güneş gibi dostunuz varsa böyle bir durumda o sizi alıp aydınlıklara çıkarır, sıkıntılarınızı paylaşarak içinizi rahatlatır” diye konuştu.

 

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.