Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 25°C
Bizi Takip Edin
15 Aralık 2021 - 17:23

Genç mucitler eserlerini sergilediler

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Keşap Fen Lisesi ve Keşap Anadolu Lisesi’nde düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açılışına katıldı. Açılış kurdelesi kesimi protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

0 Okunma 0 Paylaşım
Genç mucitler eserlerini sergilediler

Fuar alanını gezen Başkan Emür, proje sahibi öğrenciler ve öğretmenlerinden hazırladıkları projeler hakkında bilgi aldı.

Başkan Emür ‘’Keşap Fen Lisesi Okulumuzun düzenlediği TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarına katıldık. Proje sahibi öğrencilerimiz hazırladıkları projeler hakkında sunumlarını gerçekleştirdiler. Bu sergimizde de bilginin teknolojiye dönüştüğünü görmek bizleri son derece mutlu etti. Bu etkinliğin hazırlanması esnasında emeği geçen herkesi canı gönülden tebrik ediyorum. Geleceğimizin teminatı yavrularımızın her zaman yanında olmaya sürdüreceğiz.’’ Dedi.

Başkan Emür ‘’Bilim bizim için olmazsa olmazlardan bir tanesidir. İnsanoğlunun var olması için bilim ile birlikte, yeni teknoloji, yeni yaşam alanları ve insanların rahatına olacak şeyler bilimle birlikte olacaktır. Bilim aynı zamanda insanların daha çok bilinçli olmasını sağlayacaktır. Bu nedenle, bu tip fuarların açılması çok önemlidir. Öncülük eden öğretmenlerimize, Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!