Genç Esnaf’ın Atatürk Sevgisi örnek bir başka

GÜNDEM 18.10.2021 - 18:01, Güncelleme: 18.10.2021 - 18:01 3592+ kez okundu.
 

Genç Esnaf’ın Atatürk Sevgisi örnek bir başka

Bulancak’ta genç esnaflardan Emekli öğretmen Altan Özkan’ın oğlu Burak Özkan Black Point işletmecisi Bulancak Mahallesi Sakarya Caddesi’nde bulunan iş yerinde yıllar boyu işyeri camında Atatürk posterini görürsünüz.
Özkan’ın işyerine giren herkes Özkan’ın Atatürk’ü ne kadar çok sevdiğini anlıyor. İşyerinin duvarlarını Atatürk resimleri ve fotoğrafları ile donatan Burak Özkan’ın Atatürk sevgisi, görenlerinde dikkatini çekiyor. Burak Özkan: ‘Atatürk sevgisi her insanın içinde olmalıdır. Burası Türkiye Cumhuriyeti ise Atatürk’ü sevmemek bir anlam ifade etmez. Görüyorsunuz işyerimin hem camında hem de içte farklı türde Atatürk resimleri var. Gelen giden bakıyor ve mutlu oluyorlar, destek veriyorlar, teşekkür ediyorlar. Atatürk sevdası bambaşka bir şey, Gençlerin Atatürk’ü anlamaları gerek. Onlara ilk olarak Nutuk’u okumalarını tavsiye ederim. Bu insan ne yapmak istemiş ne şartlarda Türkiye Cumhuriyeti’ni kurmuş bilmeleri görmeleri gerek. Okumadan kulaktan dolma anlatımlarla Atatürk’ü anlayamazlar’ dedi.  
Bulancak’ta genç esnaflardan Emekli öğretmen Altan Özkan’ın oğlu Burak Özkan Black Point işletmecisi Bulancak Mahallesi Sakarya Caddesi’nde bulunan iş yerinde yıllar boyu işyeri camında Atatürk posterini görürsünüz.

Özkan’ın işyerine giren herkes Özkan’ın Atatürk’ü ne kadar çok sevdiğini anlıyor. İşyerinin duvarlarını Atatürk resimleri ve fotoğrafları ile donatan Burak Özkan’ın Atatürk sevgisi, görenlerinde dikkatini çekiyor.

Burak Özkan: ‘Atatürk sevgisi her insanın içinde olmalıdır. Burası Türkiye Cumhuriyeti ise Atatürk’ü sevmemek bir anlam ifade etmez. Görüyorsunuz işyerimin hem camında hem de içte farklı türde Atatürk resimleri var. Gelen giden bakıyor ve mutlu oluyorlar, destek veriyorlar, teşekkür ediyorlar. Atatürk sevdası bambaşka bir şey, Gençlerin Atatürk’ü anlamaları gerek. Onlara ilk olarak Nutuk’u okumalarını tavsiye ederim. Bu insan ne yapmak istemiş ne şartlarda Türkiye Cumhuriyeti’ni kurmuş bilmeleri görmeleri gerek. Okumadan kulaktan dolma anlatımlarla Atatürk’ü anlayamazlar’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.