Gaziler, Kıbrıs Başkonsolosuna anılarını yazdıkları kitabı hediye etti
Gaziler Kıbrıs Barış Harekatı'nın 51. yıl dönümünde gazileri ziyaret eden Kıbrıs Başkonsolosu’na anılarını yazdıkları kitabı hediye etti.
Kıbrıs Başkonsolosu Ayşen Volkan İnanıroğlu Kıbrıs Barış Harekatı'nın 51. yıl dönümünde Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka şubesini ziyaret ederek gazileri kutladı.
Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şubesi Başkanı Halil Taşçı ve gaziler tarafından karşılanan İnanıroğlu ve beraberindekiler dernekte gazilerle bir süre sohbet etti.
Başkan Taşçı tarafından gazilerin anılarının oluşan kitabı Konsolos İnanıroğluna takdim etti, İnanıroğlu da Başkan Avcıya bir plaket verdi.
Zaferimiz kutlu olsun
İnanıroğlu, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı’nın 51. yıldönümü münasebetiyle gazileri ziyaret ettiklerini belirterek şunları söyledi. “Kıbrıs Barış Harekatı'nın 51'inci yıl dönümünde şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmetle anıyor, hayattaki gazilerimize sağlıklı ve mutlu uzun ömürler diliyoruz. Türk yurdu olan Kıbrıs'ta hiçbir soydaşımızı dün yalnız bırakmadığımız gibi bugün de bırakmadık ve bırakmayacağız. Zaferimiz kutlu olsun”


51 yıl önce olduğu gibi bugün de vatan topraklarımızı savunmaya kararlıyız
Başkan Taşçı ise;“Kıbrıs Barış Harekatı’nın 51.yılı münasebetiyle Kahraman Gazilerimizi ziyaret ederek bizleri onurlandıran KKTC. İzmir Baş Konsolosu Ayşen Volkan İnanıroğlu’na ve Muavin Konsolosumuz Alpbuğra Bahadır Gültekin’e çok teşekkür ederiz. 51 yıl önce olduğu gibi bugün de vatan topraklarımızı savunmaya kararlıyız” Dedi.
Taşçı İBB Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın merhum babasının da Kıbrıs Gazisi olduğunu, Başkanın kendilerini hiç yalnız bırakmadığını da ifade etti.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Motorinde Büyük İndirim Beklentisi
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler







