GAZETECİ 3.DOZ CORONA VİRÜSÜ BİONTECH AŞISI OLDU

SAĞLIK 05.07.2021 - 18:08, Güncelleme: 05.07.2021 - 18:08 2851+ kez okundu.
 

GAZETECİ 3.DOZ CORONA VİRÜSÜ BİONTECH AŞISI OLDU

Corona virüsünün tehlikesi hâlâ devam ederken onaylanan aşıların yapılması, yeni aşıların denenmesi ve üçüncü doz çalışmalar da tüm hızıyla sürüyor.
Yıldız Haber  Gazetesi köşe yazarı Erol Küçük  bundan önce iki doz aşı olmuştu. Küçük, 01 Temmuz Perşembe günü  üçüncü doz aşı olan ilk insanlardan biri oldu.Bulancak devlet Hastanesi  Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü   Reyhan İnce  Kasap tarafından yapılan aşı sonucunda Erol Küçük;’’ “İlk ve ikinci  dozum oldukça olaysızdı. Çin  kökenli Sinovac idi.ücüncüsü ise Alman kökenli Biontech aşısı idi. Aşı vurulduğumun günün ertesi gün kolumda aşının yapıldığı yerde ağrım oldu, ancak oldukça hızlı bir şekilde kayboldu.’’dedi. HABER:EROL KÜÇÜK  
Corona virüsünün tehlikesi hâlâ devam ederken onaylanan aşıların yapılması, yeni aşıların denenmesi ve üçüncü doz çalışmalar da tüm hızıyla sürüyor.

Yıldız Haber  Gazetesi köşe yazarı Erol Küçük  bundan önce iki doz aşı olmuştu. Küçük, 01 Temmuz Perşembe günü  üçüncü doz aşı olan ilk insanlardan biri oldu.Bulancak devlet Hastanesi  Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü   Reyhan İnce  Kasap tarafından yapılan aşı sonucunda Erol Küçük;’’ “İlk ve ikinci  dozum oldukça olaysızdı. Çin  kökenli Sinovac idi.ücüncüsü ise Alman kökenli Biontech aşısı idi. Aşı vurulduğumun günün ertesi gün kolumda aşının yapıldığı yerde ağrım oldu, ancak oldukça hızlı bir şekilde kayboldu.’’dedi.

HABER:EROL KÜÇÜK

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.