Galibiyet hasreti ne zaman bitecek?

SPOR 26.09.2021 - 17:54, Güncelleme: 26.09.2021 - 17:54 5418+ kez okundu.
 

Galibiyet hasreti ne zaman bitecek?

Süper Lig'de henüz galibiyetle tanışamayan temsilcimiz Giresunspor 7. Hafta karşılaşmasında sahasında Kayserispor'u konuk etti.
Konuk ekip Kayserispor 17. dakikada Attamah'ın golüyle 1-0 öne geçti. Yeşil beyazlılar hızlı toparlandı ve 4 dakikada sonra 21. dakikada Diabate ile 1-1'lik eşitliği sağladı. Karşılaşmada başka gol sesi çıkmayınca maç beraberlikle sonuçlandı. Karşılaşma sonunda yeşil beyazlı taraftarlar ‘Yeter artık Hakan hoca’ diyerek tezahüratta bulundu. Karşılaşmada önemli anlar; 6. dakikada Zeki Yavru sol kanattan getirdiği topta ceza sahasının ön tarafında pasını Filavio'ya aktardı. Bu oyuncunun sert şutunda top üst direğin hemen üzerinden auta gitti. 14. dakikada Sergio'nun ceza sahasına yaptığı ortada arka direkte topla buluşan Doukara'nın vuruşunda direğe çarparak auta gitti. 17. dakikada Mehsah'ın kullandığı korner atışında ceza sahası içerisinde boş durumda bulunan Attamah topla buluştu. Bu oyuncunun vuruşunda top ağlara gitti. 0-1  21. dakikada Zeki Yavru'nun ceza sahasına verdiği pasta Diabete topla buluştu. Bu oyuncu boş pozisyonda yaptığı vuruşu kaleci Lung'un bakışları arasında ağlara gitti. 1-1 26. dakikada Süleymanov'un ara pasında ceza sahasına giren Doukara, topu arka direkte bulunan Diabete ile buluşturdu. Bu oyuncunun vuruşunda top ağlara gitti ancak gol ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı. 46. dakikada Sergio ceza sahası içerisindeki Süleymanov'a topu aktardı. Kaleci Lung ile karşı karşıya kalan bu oyuncunun vuruşunda meşin yuvarlak yandan az farkla auta gitti. 49. dakikada Traore'nin defansın arkasına attığı topla Sergio buluştu. Kaleci Lung ile karşı karşıya kalan Sergio'nun vuruşunda top ağlara gitti. Ancak gol, VAR kontrolünün ardından ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı. 60. dakikada Sergio'nun ortasında boş pozisyondaki Diabate'nin yaptığı vuruşta top yandan az farkla auta gitti. 78. dakikada Fernandes'in serbest vuruşta yaptığı ortada, topa ceza sahası içerisinde Onur Bulut'un kafa ile vurdu. Top az farkla auta gitti. 86. dakikada Hayrullah Bilazer'in ceza sahasına ortasında Balde kafasıyla topu Sankhare'ye indirdi. Bu oyuncunun gelişine vurduğu topu kaleci Lung kornere çeldi. 89. dakikada GZT Giresunspor'un kontra atağında Diabete çaprazda bulunan Emre Taşdemir'e topu aktardı. Emre Taşdemir'in vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta gitti. Karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Hakem Atilla Karaoğlan’ın yönettiği karşılaşmaya Giresunspor şu onbir ile çıktı; Okan Koç, Diarra, Zeki Yavru, Aziz Behich, Perez, Traore, Diabate, Sergio, Flavio, Süleymanov, Doukara (Dk. 29 Balde) Yukatel Kayserispor ise: Lung, Onur Bulut, Kolovetsios, Hosseini, Carole, İbrahim Akdağ, Attamah, Emrah Başsan, Cardoso, Thiam, Mensah ilk onbiri ile çıktı. Bu maçın ardından Giresunspor puanını 2'ye yükseltirken Kayserispor 10 olan puanını 11 yaptı. Gelecek hafta Giresunspor, Göztepe deplasmanına konuk olacak. Kasyserispor ise sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak.  
Süper Lig'de henüz galibiyetle tanışamayan temsilcimiz Giresunspor 7. Hafta karşılaşmasında sahasında Kayserispor'u konuk etti.

Konuk ekip Kayserispor 17. dakikada Attamah'ın golüyle 1-0 öne geçti. Yeşil beyazlılar hızlı toparlandı ve 4 dakikada sonra 21. dakikada Diabate ile 1-1'lik eşitliği sağladı. Karşılaşmada başka gol sesi çıkmayınca maç beraberlikle sonuçlandı. Karşılaşma sonunda yeşil beyazlı taraftarlar ‘Yeter artık Hakan hoca’ diyerek tezahüratta bulundu.

Karşılaşmada önemli anlar;

6. dakikada Zeki Yavru sol kanattan getirdiği topta ceza sahasının ön tarafında pasını Filavio'ya aktardı. Bu oyuncunun sert şutunda top üst direğin hemen üzerinden auta gitti.

14. dakikada Sergio'nun ceza sahasına yaptığı ortada arka direkte topla buluşan Doukara'nın vuruşunda direğe çarparak auta gitti.

17. dakikada Mehsah'ın kullandığı korner atışında ceza sahası içerisinde boş durumda bulunan Attamah topla buluştu. Bu oyuncunun vuruşunda top ağlara gitti. 0-1 

21. dakikada Zeki Yavru'nun ceza sahasına verdiği pasta Diabete topla buluştu. Bu oyuncu boş pozisyonda yaptığı vuruşu kaleci Lung'un bakışları arasında ağlara gitti. 1-1

26. dakikada Süleymanov'un ara pasında ceza sahasına giren Doukara, topu arka direkte bulunan Diabete ile buluşturdu. Bu oyuncunun vuruşunda top ağlara gitti ancak gol ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı.

46. dakikada Sergio ceza sahası içerisindeki Süleymanov'a topu aktardı. Kaleci Lung ile karşı karşıya kalan bu oyuncunun vuruşunda meşin yuvarlak yandan az farkla auta gitti.

49. dakikada Traore'nin defansın arkasına attığı topla Sergio buluştu. Kaleci Lung ile karşı karşıya kalan Sergio'nun vuruşunda top ağlara gitti. Ancak gol, VAR kontrolünün ardından ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı.

60. dakikada Sergio'nun ortasında boş pozisyondaki Diabate'nin yaptığı vuruşta top yandan az farkla auta gitti.

78. dakikada Fernandes'in serbest vuruşta yaptığı ortada, topa ceza sahası içerisinde Onur Bulut'un kafa ile vurdu. Top az farkla auta gitti.

86. dakikada Hayrullah Bilazer'in ceza sahasına ortasında Balde kafasıyla topu Sankhare'ye indirdi. Bu oyuncunun gelişine vurduğu topu kaleci Lung kornere çeldi.

89. dakikada GZT Giresunspor'un kontra atağında Diabete çaprazda bulunan Emre Taşdemir'e topu aktardı. Emre Taşdemir'in vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta gitti.

Karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Hakem Atilla Karaoğlan’ın yönettiği karşılaşmaya Giresunspor şu onbir ile çıktı; Okan Koç, Diarra, Zeki Yavru, Aziz Behich, Perez, Traore, Diabate, Sergio, Flavio, Süleymanov, Doukara (Dk. 29 Balde)

Yukatel Kayserispor ise: Lung, Onur Bulut, Kolovetsios, Hosseini, Carole, İbrahim Akdağ, Attamah, Emrah Başsan, Cardoso, Thiam, Mensah ilk onbiri ile çıktı.

Bu maçın ardından Giresunspor puanını 2'ye yükseltirken Kayserispor 10 olan puanını 11 yaptı.

Gelecek hafta Giresunspor, Göztepe deplasmanına konuk olacak. Kasyserispor ise sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.