Galericiler Sitesi’ndeki dükkanlar için son başvuru 17 Nisan
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun önem verdiği projelerden biri olan ‘Doğu Park ve Galericiler Sitesi’ndeki 46 oto galeri dükkanının ihalesi için geri sayım sürüyor.
Açıklanan ihale dokümanında bulunan 46 adet dükkan 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesi gereğince açık teklif usulü ile 10 yıllığına kiraya verilecek. İhale 18 Nisan 2023, Salı günü saat 10.00’da Giresun Belediyesi Nikah Salonu’nda yapılacak.

Yeni ekonomi alanı olacak ve Giresun’a hizmet verecek galericiler sitesinin ihalesi için son başvuru tarihi ise 17 Nisan 2023 Pazartesi. Başvuruların saat 16:00’a kadar yapılabileceği kaydedildi.
İhale hakkında detaylı bilgi almak isteyen vatandaşların, Giresun Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne bireysel müracaat ederek ya da belediyenin resmi web sitesini ziyaret ederek ihale hakkında bilgi edinebilecekleri bildirildi.
HABER: GİRESUN BELEDİYESİ
Mersin /MerkezYorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
AK Parti Giresun’da yerel yönetimler bir araya geldi
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler







