Festival bu akşam sona eriyor

KÜLTÜR 06.06.2022 - 11:50, Güncelleme: 06.06.2022 - 14:34 7057+ kez okundu.
 

Festival bu akşam sona eriyor

Bulancak Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Bulancak GençFest 2022’ Gençlik Festivali muhteşem bir şekilde başlayarak gençlere coşkulu anlar yaşattı.
Cuma günü Sahil Park alanında palyaço gösterileri, çeşitli müzik etkinlikleri ve ödüllü kahoot bilgi yarışması ile başlayan festival yapılan yarışmalarla devam etti. Akşam ise Songül ve Onur Yılmaz sahne alarak, konserde gençler eğlenceli anlar yaşadılar. Festivalin ikinci gününde Mehter eşliğinde ki Kortej Yürüyüşü ve Açılış Seremonisi saat 16.00’da Cezaevi Mevkiinden başlayarak Festival alanında sona erdi. Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Başkan Yardımcıları Emrullah Guguk ve Bahtiyar Hüsem, vatandaşlar ve öğrencilerin katıldığı yürüyüş Sahil Park Festival Alanında İlçe Spor Müdürlüğünün sporcuları ve İstiklal ortaokulu öğrencilerinin yaptığı gösteriler ile devam etti. Bu gösteriler sonrası akşam festival yine konser ile devam etti. Sahnede yerini alan sanatçı Kerim Araz gençleri coştururken, Belediye Başkanı Recep Yakar, sanatçı Kerim Araz'a teşekkür ederek Bulancak gençliği için düzenlenen bu festivalin muhteşem geçtiğini söyledi. Pazar günü de renkli görüntülere sahne olan festival Kahoot yarışması ile devam etti. Akşam ise yerel sanatçımız Doğancan Yıldırım sahne alarak beğenilen şarkıları seslendirdi. Daha sonra ise Cenk Sönmez ve orkestrası festivale katılanlara seslendirdiği şarkılarla güzel anlar yaşattı. Festival bu akşam yapılacak Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş konseri ile sona erecek.
Bulancak Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Bulancak GençFest 2022’ Gençlik Festivali muhteşem bir şekilde başlayarak gençlere coşkulu anlar yaşattı.

Cuma günü Sahil Park alanında palyaço gösterileri, çeşitli müzik etkinlikleri ve ödüllü kahoot bilgi yarışması ile başlayan festival yapılan yarışmalarla devam etti. Akşam ise Songül ve Onur Yılmaz sahne alarak, konserde gençler eğlenceli anlar yaşadılar.

Festivalin ikinci gününde Mehter eşliğinde ki Kortej Yürüyüşü ve Açılış Seremonisi saat 16.00’da Cezaevi Mevkiinden başlayarak Festival alanında sona erdi.

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Başkan Yardımcıları Emrullah Guguk ve Bahtiyar Hüsem, vatandaşlar ve öğrencilerin katıldığı yürüyüş Sahil Park Festival Alanında İlçe Spor Müdürlüğünün sporcuları ve İstiklal ortaokulu öğrencilerinin yaptığı gösteriler ile devam etti. Bu gösteriler sonrası akşam festival yine konser ile devam etti.

Sahnede yerini alan sanatçı Kerim Araz gençleri coştururken, Belediye Başkanı Recep Yakar,

sanatçı Kerim Araz'a teşekkür ederek Bulancak gençliği için düzenlenen bu festivalin muhteşem geçtiğini söyledi.

Pazar günü de renkli görüntülere sahne olan festival Kahoot yarışması ile devam etti. Akşam ise yerel sanatçımız Doğancan Yıldırım sahne alarak beğenilen şarkıları seslendirdi.

Daha sonra ise Cenk Sönmez ve orkestrası festivale katılanlara seslendirdiği şarkılarla güzel anlar yaşattı.

Festival bu akşam yapılacak Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş konseri ile sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.