Fatma Zehra nefesine nefes olmanızı bekliyor

DÜNYA 03.03.2022 - 13:58, Güncelleme: 03.03.2022 - 13:58 41826+ kez okundu.
 

Fatma Zehra nefesine nefes olmanızı bekliyor

Giresunlu SMA hastası Fatma Zehra bebek için ailesi ve gönüllüleri mücadelelerini sürdürüyor.
İnstagram hesabında yaptıkları ortak yayınlarla Fatma Zehra bebek için yardım toplayan ailesi geçtiğimiz günlerde CHP Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç’ı ziyaret ettiler. Aileyi parti binasında ağırlayan Başkan Sıbıç, “Kanayan bir yaramız da SMA hastası bebeklerimiz. Fatma Zehra Eken bebeğimiz de maalesef bu hastalığın pençesinde. Ailesi bugün ziyaretimize geldi. Süreci konuştuk ve doğal olarak duygusal anlar yaşadık. Dayanışma içinde olacağımızın da sözünü verdik. Allahım acil şifalar versin, tüm bebeklerimiz güzel günler görsün. Eken ailesine bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Ve herkesi de dayanışma içinde olmaya çağırıyorum” dedi. Fatma Zehra bebeğe yardımda bulunmak isteyenler Valilik İzinli Kampanya hesabı olan Ziraat Bankası Tufan Eken isimli TR87 0001 0024 5866 0795 0450 10 nolu ibana yardımda bulunabilirler.  
Giresunlu SMA hastası Fatma Zehra bebek için ailesi ve gönüllüleri mücadelelerini sürdürüyor.

İnstagram hesabında yaptıkları ortak yayınlarla Fatma Zehra bebek için yardım toplayan ailesi geçtiğimiz günlerde CHP Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç’ı ziyaret ettiler. Aileyi parti binasında ağırlayan Başkan Sıbıç, “Kanayan bir yaramız da SMA hastası bebeklerimiz. Fatma Zehra Eken bebeğimiz de maalesef bu hastalığın pençesinde. Ailesi bugün ziyaretimize geldi. Süreci konuştuk ve doğal olarak duygusal anlar yaşadık. Dayanışma içinde olacağımızın da sözünü verdik. Allahım acil şifalar versin, tüm bebeklerimiz güzel günler görsün. Eken ailesine bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Ve herkesi de dayanışma içinde olmaya çağırıyorum” dedi.

Fatma Zehra bebeğe yardımda bulunmak isteyenler Valilik İzinli Kampanya hesabı olan Ziraat Bankası Tufan Eken isimli TR87 0001 0024 5866 0795 0450 10 nolu ibana yardımda bulunabilirler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.